Κι όμως είναι αλήθεια: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέχει ένα αρνητικό ρεκόρ

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

©PrtScr

Κι όμως είναι αλήθεια: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέχει ένα αρνητικό ρεκόρ

Στέλιος Βαρδάκης 12:51 - 26.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:03 - 26.03.2024

Μπορεί να μην το περίμενε κανείς αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέχει ένα αρνητικό ρεκόρ με τη φανέλα της Αλ Νασρ, καθώς είναι ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες χαμένες ευκαιρίες στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Φαντάζει σαν ψέμα αλλά είναι αλήθεια! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να μας έχει συνηθίσει καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του, να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή κατέχει ένα ρεκόρ το οποίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως θετικό.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι ο παίκτης που έχει τις περισσότερες χαμένες ευκαιρίες στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Σύμφωνα λοιπόν με το «sofascore», ο επιθετικός της Αλ Νασρ έχει χάσει 20 ευκαιρίες τη φετινή σεζόν και είναι πρώτος στη σχετική λίστα.

Ακριβώς πίσω από τον Ρονάλντο, βρίσκεται άλλος ένας επιθετικός με σπουδαία καριέρα στην Ευρώπη, ο Σέρβος της Αλ Χιλάλ, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς (19 χαμένες ευκαιρίες) και ακολουθεί ο άσος της Αλ Ιτιφάκ, Μούσα Ντεμπελέ με 15 άστοχες τελικές προσπάθειες.

Μπορεί ο Κριστιάνο τη φετινή χρονιά να έχει χάσει αρκετές ευκαιρίες αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα πολλές φορές και πως δεν είναι καταλυτικός για την ομάδα του.

Ο 39χρονος Πορτογάλος έχει αγωνιστεί φέτος 33 φορές με την ομάδα της Αλ Νασρ σε όλες τις διοργανώσεις και έχει ως απολογισμό 30 γκολ και 11 ασίστ. Στατιστικά που είναι σίγουρα ιδιαίτερα εντυπωσιακά και αποδεικνύουν πως όσο κι αν περνούν τα χρόνια ο Ρονάλντο παραμένει ο πιο σημαντικός παίκτης στην ομάδα την οποία αγωνίζεται.

Σοκαριστικό: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε την ευκαιρία της δεκαετίας (vid)

Ένα απίθανο παιχνίδι ήταν αυτό ανάμεσα στην Αλ Νασρ και την Αλ Αΐν, το οποίο αφορούσε τα προημιτελικά του Asian Champions League. Σε αυτή πρωταγωνίστησε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχασε ίσως την κορυφαία ευκαιρία που έχει χαθεί τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο γκολκίπερ της Αλ Αΐν προσπάθησε να μπλοκάρει την μπάλα δίχως αποτέλεσμα, δίνοντας στον Πορτογάλο την ευκαιρία να πετύχει ένα εύκολο γκολ. Αντ' αυτού, ο 37χρονος από πολύ ευνοϊκή θέση έστειλε την μπάλα άουτ, προκαλώντας την οργή των φιλάθλων στην κερκίδα για τη χαμένη ευκαιρία.

Η ομάδα του μάλιστα αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού στα πέναλτι, με τον ίδιο να ζητάει συγγνώμη από κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο γι' αυτή την απίστευτη χαμένη ευκαιρία.