Φέρντιναντ: «Αυτοί οι παίκτες έχουν πρόβλημα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο»

Ρίο Φέρντιναντ

i

© prtscr

Φέρντιναντ: «Αυτοί οι παίκτες έχουν πρόβλημα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο»

Δημήτρης Χούπης 11:30 - 25.03.2024

Ο Ρίο Φέρντιναντ μιλώντας σε podcast αποκάλυψε ποιοι θρύλοι του ποδοσφαίρου πιστεύει ότι έχουν πρόβλημα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αποτελεί και τον πιο ήρεμο ποδοσφαιριστή, καθώς συχνά έδειχνε την αλαζονική μεριά του χαρακτήρα του μέσα στο γήπεδο. Όπως είναι λογικό κατά τη διάρκεια των χρόνων που βρίσκεται στους αγωνιστικούς χώρους, θα έχει δημιουργήσει και μερικούς «εχθρούς».

Αυτό αποκάλυψε ο Ρίο Φέρντιναντ, με τον οποίο αποτέλεσε συμπαίκτης στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για έξι χρόνια. Συγκεκριμένα ο παλαίμαχος αμυντικός μιλώντας στο podcast, Vibe with FIVE ανέφερε πως ο Ρονάλντο Ναζάριο και ο Τιερί Ανρί μπορεί να έχουν πρόβλημα με τον Πορτογάλο.

Πιο αναλυτικά ο πρώην αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων», σχολίασε ότι ο παλαίμαχος Γάλλος επιθετικός πιστεύει ότι μπορεί να υπάρχει ζήλια από τη μεριά του προς τον παίκτη της Αλ Νασρ, αλλά και εχθρότητα. Ενώ το ίδιο θεωρεί ότι ισχύει και για το «Φαινόμενο».

Όσον αφορά τον Ρονάλντο είπε: «Υπάρχει κάτι που παρατήρησα στον Βραζιλιάνο Ρονάλντο απέναντι στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Υπάρχει μπιφ. Είναι λόγω του ονόματος. Νομίζω ότι σαν να λέει "πήρες το όνομά μου, οπότε έχω πρόβλημα μαζί σου».

«Το ίδιο συμβαίνει και με τον Τιερί. Ο Τιερί είναι το ίδιο. Γιατί όταν τον βλέπω να μιλάει για τον Κριστιάνο, μιλάει για αυτόν και δεν ενθουσιάζεται. Φαίνεται ότι υποτιμά πολύ τη σημασία του. 

Οπαδός της Αλ Νασρ τα... έχωσε στον Ρονάλντο: «Να φύγει πρώτος από την ομάδα - Ήταν φάντασμα στον αγώνα!» (vid)
REST OF THE WORLD

14:52 - 12.03.2024

Οπαδός της Αλ Νασρ τα... έχωσε στον Ρονάλντο: «Να φύγει πρώτος από την ομάδα - Ήταν φάντασμα στον αγώνα!» (vid)

Η Αλ Νασρ γνώρισε τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Ασιατικού Champions League, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κατάφερε να την οδηγήσει στην πρόκριση κι ένας φίλος της ομάδας ξέσπασε.

Υπάρχει ένα κλιπ στο Χάιμπουρι όταν ο Ανρί πήγε και προκάλεσε τον Κριστιάνο, τον χαστουκίζει στο πίσω μέρος του κεφαλιού του ή κάτι τέτοιο και ο Κριστιάνο τον απωθεί μακριά.

Στη συνέχεια ο Κριστιάνο σκόραρε το νικητήριο γκολ και ο Ανρί παίρνει τη μπάλα για την σέντρα με τον σκόρερ να φαίνεται στο βάθος. Φαίνεται ότι υπάρχει μια μικρή ιστορία πίσω από αυτό που ίσως είναι ακόμα στο μυαλό του», ήταν τα λόγια του για τον θρύλο της Άρσεναλ, Τιερί Ανρί.