Οπαδός της Αλ Νασρ τα... έχωσε στον Ρονάλντο: «Να φύγει πρώτος από την ομάδα - Ήταν φάντασμα στον αγώνα!» (vid)

Το ξέσπασμα του οπαδού

i

© PrtScr

Οπαδός της Αλ Νασρ τα... έχωσε στον Ρονάλντο: «Να φύγει πρώτος από την ομάδα - Ήταν φάντασμα στον αγώνα!» (vid)

Η Αλ Νασρ γνώρισε τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Ασιατικού Champions League, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κατάφερε να την οδηγήσει στην πρόκριση κι ένας φίλος της ομάδας ξέσπασε.

Ένας οπαδός της Αλ Νασρ ξέσπασε κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η ομάδα του Πορτογάλου σούπερ σταρ αποκλείστηκε από το φετινό Ασιατικό Champions League μετά την ήττα της στη διαδικασία των πέναλτι. Έχοντας κερδίσει με 4-3, έπειτα την ήττα με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, η Αλ Νασρ ήταν το φαβορί για να εξασφαλίσει τη θέση της στα ημιτελικά.

Ο 39χρονος αστέρας ήθελε να κατακτήσει το Champions League με την Αλ Νασρ, ωστόσο δεν μπόρεσε να πετύχει το ευκολότερο γκολ της καριέρας του.

Πιο αναλυτικά, στην κανονική διάρκεια του αγώνα και στο 61ο λεπτό, με το σκορ στο 2-2 και με την ομάδα του να ψάχνει ένα γκολ ακόμα για να ισοφαρίσει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, ο Κριστιάνο βρέθηκε ολομόναχος και πολύ κοντά στην αντίπαλη εστία μετά από ασταθή επέμβαση του τερματοφύλακα, αλλά κατάφερε να αστοχήσει στην επαναφορά.

Λίγο αργότερα και μετά το γκολ που σημείωσε στην παράταση, ο «CR7» φάνηκε να κάνει μια χειρονομία συγγνώμης προς τους χιλιάδες οπαδούς της Αλ Νασρ, για την ευκαιρία που σπατάλησε. Ο Πορτογάλος αστέρας, έπαιξε σημαντικό ρόλο στο AFC Champions League για την ομάδα του, σκοράροντας πέντε φορές. Αυτό όμως δεν αποτέλεσε αρκετό για τον σύλλογο του Λουίς Κάστρο.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Ρονάλντο έγινε αποδέκτης σκληρής κριτικής από οπαδούς της Αλ Νασρ. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το παρακάτω βίντεο, ένας εξαγριωμένος Σαουδάραβας ξέσπασε κατά του Πορτογάλου σταρ (και όχι μόνο) μιλώντας on camera έξω από το γήπεδο της Τζέντα.

Σκληρό «χτύπημα» για τον Κριστιάνο: Δεν θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων του 2025
REST OF THE WORLD

12:22 - 12.03.2024

Σκληρό «χτύπημα» για τον Κριστιάνο: Δεν θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων του 2025

Μετά τον αποκλεισμό της Αλ Νασρ από τα προημιτελικά του Champions League της Ασίας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων του 2025.

«Όλα αυτά τα μεγάλα ονόματα, ο Τέγιες, ο Ρονάλντο, τι έκαναν; Ο Ρονάλντο φωνάζει και κάνει ‘Siuuu’ μετά από ένα πέναλτι που έβαλε, αλλά στη διάρκεια του αγώνα ήταν φάντασμα. Είχαμε έξι ευκαιρίες και ποιος τις σπατάλησε; Ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο; Αυτός είναι που θα έπρεπε να φύγει πρώτος από την ομάδα! Χρειαζόμαστε νέους επιθετικούς και μεγάλους παίκτες έτοιμους να αντέξουν τις ευθύνες», ανέφερε χαρακτηριστικά.