Ο Κριστιάνο ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της Αλ Νασρ για την απίθανη χαμένη ευκαιρία του (vids)

Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της Αλ Νασρ για την απίθανη χαμένη ευκαιρία του (vids)

Κώστας Τόπας 08:06 - 12.03.2024 / Ανανεώθηκε: 08:11 - 12.03.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της Αλ Νασρ, για την μεγάλη χαμένη ευκαιρία που έχασε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Αλ Αϊν.

Η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο αποκλείστηκε από το φετινό Ασιατικό Champions League μετά την ήττα της στα πέναλτι. Έχοντας κερδίσει με 4-3, έπειτα την ήττα με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, η Αλ Νασρ ήταν το φαβορί για να εξασφαλίσει τη θέση της στα ημιτελικά.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στη Σαουδική Αραβία, απόλυτα χαρούμενος. Είμαι χαρούμενος που εκπροσωπώ την Αλ Νασρ και για μένα η σεζόν μας είναι θετική γιατί είχαμε μια ευκαιρία μέχρι τώρα σε όλες τις διοργανώσεις» τόνισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος αστέρας ήθελε να κατακτήσει το Champions League με την Αλ Νασρ, ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα δεν μπόρεσε να πετύχει το ευκολότερο γκολ της καριέρας του.

Συγκεκριμένα, στην κανονική διάρκεια του αγώνα και στο 61ο λεπτό, με το σκορ στο 2-2 και με την ομάδα του να ψάχνει ένα γκολ ακόμα για να ισοφαρίσει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, ο Πορτογάλος αστέρας βρέθηκε ολομόναχος και πολύ κοντά στην αντίπαλη εστία μετά από ασταθή επέμβαση του τερματοφύλακα, αλλά κατάφερε να αστοχήσει.

Λίγο αργότερα και μετά το γκολ που σημείωσε στην παράταση, ο «CR7» φάνηκε να κάνει μια χειρονομία συγγνώμης προς τους χιλιάδες οπαδούς της Αλ Νασρ, για την ευκαιρία που σπατάλησε. Ο 39χρονος αστέρας, έπαιξε σημαντικό ρόλο στο AFC Champions League για την ομάδα του, σκοράροντας πέντε φορές. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για τον σύλλογο του Λουίς Κάστρο να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Ενας χρήστης του Twitter, δημοσίευσε πλάνα από τη στιγμή που ο Κριστιάνο ζητούσε συγγνώμη στους οπαδούς της Αλ Νασρ λέγοντας: «Ο θρύλος Ρονάλντο ζητά συγγνώμη από τους οπαδούς μετά το γκολ λόγω των χαμένων ευκαιριών».

Η Αλ Νασρ και ο Κριστιάνο θα ελπίζουν να κλείσουν τη διαφορά των 12 βαθμών στην κορυφή της Σαουδικής Pro League, όταν θα αντιμετωπίσουν την Αλ Αχλί την Παρασκευή (15/03, 21:00).