Σοκαριστικό: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε την ευκαιρία της δεκαετίας (vid)
i

© PS Twitter

Σοκαριστικό: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε την ευκαιρία της δεκαετίας (vid)

Στέλιος Βαρδάκης 23:06 - 11.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:18 - 11.03.2024

Mία ασύλληπτη ευκαιρία έχασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα σε Αλ Νασρ και Αλ Αΐν, για το Asian Champions League.

Ένα απίθανο παιχνίδι ήταν αυτό ανάμεσα στην Αλ Νασρ και την Αλ Αϊν, το οποίο αφορούσε τα προημιτελικά του Asian Champions League. Σε αυτή πρωταγωνίστησε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχασε ίσως την κορυφαία ευκαιρία που έχει χαθεί τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Εϊσά προσπάθησε να μπλοκάρει την μπάλα δίχως αποτέλεσμα, δίνοντας στον Πορτογάλο την ευκαιρία να πετύχει ένα εύκολο γκολ. Αντ' αυτού, ο 37χρονος από πολύ ευνοϊκή θέση έστειλε την μπάλα άουτ, προκαλώντας την οργή των φιλάθλων στην κερκίδα για τη χαμένη ευκαιρία.

«Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι δεν θα το ξανακάνω»: Ο Κριστιάνο σπάει τη σιωπή του μετά την τιμωρία

Αφού παρέμεινε σιωπηλός το τελευταίο διάστημα σχετικά με την τιμωρία που του επιβλήθηκε μετά την άσεμνη χειρονομία του προς τους οπαδούς της Αλ Σαμπάμπ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε θέση.

«Δεν μπορώ να σου υποσχεθώ να σταματήσω αυτές τις συμπεριφορές και να μην τις επαναλάβω, γιατί είμαι άνθρωπος. Τίποτα δεν είναι τέλειο. Η ζωή αποτελείται από λάθη, αλλά είναι καλύτερο να μειώσεις τα λάθη για να γίνεις καλύτερος», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος αστέρας της Αλ Νασρ και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Κάποιοι άνθρωποι έχουν παρεξηγήσει τα πράγματα. Οι πράξεις μου δεν γίνονται πάντα κατανοητές σωστά, και αυτό που έκανα προηγουμένως και για το οποίο τιμωρήθηκα παρεξηγήθηκε. Σέβομαι τη χώρα στην οποία ζω, και μια τέτοια συμπεριφορά είναι φυσιολογική στην Ευρώπη. και μερικές φορές το πάθος για το ματς και ο ενθουσιασμός σε κάνουν να κάνεις λάθη. Ποιος δεν κάνει λάθη; Αλλά εγώ δεν κάνω λάθη επίτηδες», τόνισε ο «CR7».

Υπενθυμίζεται ότι μετά από έρευνες, η Επιτροπή Πειθαρχικής και Δεοντολογίας της Σαουδικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε να τιμωρήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο για έναν αγώνα, αυτόν απέναντι στην Αλ Χαζμ και του επέβαλε πρόστιμο 30.000 ριάλ Σαουδικής Αραβίας, στην πρώτη επίσημη τιμωρία του από την ένταξή του στην Αλ Αλαμί τον Ιανουάριο του 2023.