Ο Σόλσκιερ αποκαλύπτει πώς ο Κριστιάνο «ανατίναξε» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο και Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ

i

©Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Ο Σόλσκιερ αποκαλύπτει πώς ο Κριστιάνο «ανατίναξε» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (vid)

Κώστας Τόπας 12:45 - 06.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:59 - 06.03.2024

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε «βόμβα» στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το δεύτερο στάδιο του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε σαν παραμύθι, αλλά δεν τελείωσε όπως αναμενόταν και ο παίκτης κατέληξε να φύγει από την πίσω πόρτα όταν ήταν εκεί ο Έρικ τεν Χαχ. Ήταν ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ που υπέγραψε τον« CR7» από τη Γιουβέντους και τώρα, σε συνέντευξή του στο «podcast Stick to Football», ομολόγησε ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως αναμενόταν και ότι ο τρόπος παιχνιδιού του Πορτογάλου δυναμίτισε το σύστημα του Νορβηγού προπονητή. 

«Αμέσως αρχίσαμε να σκεφτόμαστε πώς θα πιέσουμε και θα αλλάξουμε τις μικρές προσαρμογές. Ο Κριστιάνο είναι διαφορετικός από τον Άντονι Μαρσιάλ, τον Μέισον Γκρίνγουντ ή τον Μάρκους Ράσφορντ. Ο Καβάνι ήταν αυτός που υπέφερε περισσότερο όταν έφτασε ο Κριστιάνο, είχε ήδη καταλάβει κάποια τρόπος παιχνιδιού», εξήγησε ο Σόλσκιερ. 

Η εξήγηση του πρώην προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν σταμάτησε εκεί. «Όταν η ομάδα είχε την μπάλα δεν υπήρχε πρόβλημα. Χωρίς αυτόν στην πίεση, έπρεπε να αλλάξουμε λίγο τους ρόλους που είχαμε συνηθίσει . Ήμασταν μια από τις ομάδες με τη μεγαλύτερη πίεση πριν (ήρθε ο CR7)», επέμεινε ο Σόλσκιερ προσθέτοντας ότι «μέρος της υπογραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο είχε αυτό το πάθος από αυτόν, αλλά αυτό είχε τις περιπλοκές του. Πίστευα ότι ο Γκρίνγουντ, ο Ράσφορντ και ο Μαρσιάλ μπορούσαν να μάθουν από αυτόν, είναι ο πιο πειθαρχημένος και ήταν ο καλύτερος στον κόσμο».

«Όταν έφτασα στο κλαμπ, μου είπε να τον ξεκινήσω για τρία συνεχόμενα παιχνίδια και μετά να τον βάλω ως αλλαγή στο τέταρτο, αλλά είναι τόσο παθιασμένος που όταν το έκανα δεν του άρεσε», είπε ο Σόλσκιερ.

Οπως επίσης, ο Νορβηγός τεχνικός παραδέχτηκε ότι η υπογραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο «δεν ήταν καλή ούτε για μένα, ούτε για εκείνον, αλλά ήταν η σωστή απόφαση εκείνη τη στιγμή».