«Καζάνι που βράζει» η Γιουνάιτεντ: Οι παίκτες περιμένουν να απολυθεί ο Τεν Χαχ στο τέλος της σεζόν

Έρικ Τεν Χαχ & Τζέιντον Σάντσο

i

©Photo by Michael Regan/Getty Images/Ideal Images

«Καζάνι που βράζει» η Γιουνάιτεντ: Οι παίκτες περιμένουν να απολυθεί ο Τεν Χαχ στο τέλος της σεζόν

Κώστας Τόπας 13:06 - 05.03.2024

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιμένουν το τέλος της σεζόν, ώστε να δουν τον Έρικ Τεν Χαχ στην πόρτα της εξόδου.

Το μέλλον του Έρικ Τεν Χαχ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στον «αέρα». Η Daily Mail αναφέρει αυτή τη Δευτέρα την αβεβαιότητα των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχετικά με τη συνέχεια του Ολλανδού τεχνικού στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων». Η άφιξη της Ineos στην πρωτεύουσα του συλλόγου, που εγκρίθηκε από την Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FA) τον Φεβρουάριο, θα μπορούσε να ωθήσει την αθλητική διοίκηση του συλλόγου να κάνει αλλαγές αυτό το καλοκαίρι...

Τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι τα αποδυτήρια στη Μάντσεστερ Γιουάιτεντ είναι «ολοένα και πιο αμφίβολα» για τη διατήρηση του Έρικ Τεν Χαχ στην κεφαλή της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Ο Ράτκλιφ υποστηρίζει την αλλαγή;

Πολλοί παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αισθάνονται την επιθυμία για αλλαγή από τους νέους συνιδιοκτήτες της Ineos. κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει στην απόλυση του Ολλανδού μετά από δύο χρόνια στην ηγεσία της πρώτης ομάδας. Ενώ ο Τεν Χαχ επιμένει ότι είναι στην ίδια σελίδα με τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και τον αθλητικό του διευθυντή στην Ineos, Ντέιβ Μπράιλσφορντ και αισθάνεται συντονισμένος μαζί τους βάσει θετικών συζητήσεων, φέρεται να είπε στο προπονητικό επιτελείο και στους παράγοντες ότι δεν είχε καμία εγγύηση για το μέλλον του στο «Ολντ Τράφορντ».

Μετά τον διορισμό του Ομάρ Μπεράντα ως διευθύνοντος συμβούλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την προσέγγιση του Νταν Άσγουορθ ως διευθυντή ποδοσφαίρου, η Ineos φέρεται να σχεδιάζει να επιλύσει την κατάσταση του Έρικ Τεν Χαχ στο τέλος της σεζόν. Θα μπορούσε ακόμα να πάρει μια αναβολή εάν κερδίσει το Κύπελλο Αγγλίας και προκριθεί στο Champions League, ακόμα κι αν τερματίσει πέμπτος, διαβεβαιώνει η Daily Mail.