Η σοκαριστική ομολογία του Εβρά μέσω του βιβλίου του: «Με βίασε, έβαλε το χέρι του μέσα από το παντελόνι μου»

Ο Πατρίς Εβρά

i

© Intime

Η σοκαριστική ομολογία του Εβρά μέσω του βιβλίου του: «Με βίασε, έβαλε το χέρι του μέσα από το παντελόνι μου»

Στέλιος Βαρδάκης 20:45 - 22.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:50 - 22.03.2024

Μία συγκλονιστική ιστορία αποκάλυψε ο Πατρίς Εβρά, ο οποίος στάθηκε στη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε σε νεαρή ηλικία.

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο Πατρίς Εβρά, ο οποίος αναφέρθηκε στη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί. Στο βιβλίο της αυτοβιογραφίας του, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιέγραψε με λεπτομέρειες το τι έζησε από τον διευθυντή του σχολείου του, σε ηλικία 13 ετών.

«Όταν πρωτοδημοσίευσα το βιβλίο μου, δεν είπα όλη την ιστορία γιατί ντρεπόμουν και σκεφτόμουν τι θα πει ο κόσμος. Τώρα θέλω να την πως γιατί δεν θέλω τα παιδιά σε αυτές τις περιπτώσεις να νιώθουν ντροπή για τον εαυτό τους και να σκέφτονται ότι δεν είναι γενναία. Θέλω να σιγουρευτώ πως τα παιδιά θα έχουν το κουράγιο να μην κατηγορούν τον εαυτό τους, κάτι που έκανα εγώ πάντα. Δεν νιώθω ντροπή να πω πως ένιωθα δειλός για πολλά χρόνια επειδή δεν μίλαγα» είχε πει σε συνέντευξη στους Times, πριν αρκετό καιρό.

Στο βιβλίο του, λοιπόν, έκανε γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε σε ηλικία 13 ετών, όταν αναγκάστηκε να αλλάξει σχολείο. Ο ίδιος έγραψε συγκεκριμένα πως:

«Ήταν ξεκάθαρο πως ήθελε να με εκμεταλλευτεί. Θεωρώντας πως κοιμόμουν, αποπειράθηκε να βάλει τα χέρια του κάτω από τα σκεπάσματα και να με αγγίξει. Ήξερα ότι έκανε κάτι λάθος, γι' αυτό και αποπειράθηκα να τον απομακρύνω και να τον χτυπήσω. Σηκώθηκα μπροστά του, όντας φοβισμένος, κάτι που βέβαια δεν ήθελα να του δείξω.

Δεν αστειευόταν, ήθελε να μου βγάλει τα παντελόνια. Δεν είπε τίποτα αλλά χάιδευε τον εαυτό του και ήταν ερεθισμένος από τα όσα συνέβαιναν. Δεν το είπα σε κανέναν, ντρεπόμουν να το πως ακόμα και στη μητέρα μου, Δεν είχα πει σε κανέναν ούτε αυτή την ιστορία. Το τελευταίο βράδυ στο σπίτι του, όταν ήξερε ότι θα επιστρέψω στην οικογένειά μου, τα κατάφερε, έβαλε το μόριό μου στο στόμα του»