Συγκλονίζει πρώην παίκτης της Γιουβέντους: «Αλκοόλ, ναρκωτικά και κατάθλιψη, δεν μπορώ να ξεφύγω και δεν έχω άλλα λεφτά» (vid)

Ντάνιελ Οσβάλντο

Συγκλονίζει πρώην παίκτης της Γιουβέντους: «Αλκοόλ, ναρκωτικά και κατάθλιψη, δεν μπορώ να ξεφύγω και δεν έχω άλλα λεφτά» (vid)

Κώστας Τόπας 13:25 - 14.03.2024

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, Ντάνιελ Οσβάλντο ξέσπασε σε δάκρυα καθώς εξομολογήθηκε πως περνάει μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή του.

Ο Ντάνιελ Οσβάλντο διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή του. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ρόμα, της Μπόκα Τζούνιορς αλλά και της εθνικής Ιταλίας μοιράστηκε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο επιδόθηκε σε ένα πολύωρο ξέσπασμα και στο οποίο μίλησε κλαίγοντας για τους εθισμούς του και την ψυχική του υγεία.

«Παλεύω ενάντια στην κατάθλιψη»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, στο βίντεο που δημοσιεύτηκε, δεν κρύβει την ταλαιπωρία του για όσα περνάει τις τελευταίες ημέρες στη ζωή του, ζητώντας παράλληλα απεγνωσμένα βοήθεια.

«Πρέπει να κάνω κάποιες εξομολογήσεις για τη ζωή μου, για κάποιες αποφάσεις. Είναι δύσκολο για μένα αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα γιατί είμαι αρκετά απελπισμένος και δεν τα πάω καθόλου καλά Νιώθω την ανάγκη να πω ότι παλεύω με την κατάθλιψη εδώ και αρκετό καιρό που με οδήγησε σε κάποιους εθισμούς, αλκοόλ και ναρκωτικά, νιώθω ότι η ζωή ξεφεύγει.

Τι θέλω να πω και να μοιραστώ μαζί σου είναι ότι κάνω ψυχιατρική θεραπεία, παίρνω φάρμακα, έχω μια συγκεκριμένη ασθένεια, απώλεια αυτοεκτίμησης, κατάθλιψη και πολλές φορές επιστρέφω στους εθισμούς μου, πέφτω σε αυτοκαταστροφή και ουσιαστικά μένω μόνος μου κλεισμένος στο σπίτι, δεν πάω πουθενά, δεν με ενδιαφέρει να σηκωθώ από το κρεβάτι, να βγω από το δωμάτιό μου, να φάω, έπεσα σε πολύ κακούς εθισμούς που μόνο επιδείνωσαν την κατάθλιψή μου, με πονάει που δεν θέλω να μοιραστώ πράγματα με την οικογένειά μου, τα παιδιά μου».

Ο 38χρονος Αργεντινός - αλλά διεθνής με την Ιταλία - πρώην επιθετικός έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ουρακάν και το 2005 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα. Το 2006 μετακόμισε στην Ιταλία. Αρχικά φόρεσε τη φανέλα της Αταλάντα και ύστερα αυτές των Λέτσε, Φιορεντίνα, Μπολόνια. Μεσολάβησε ένα πέρασμα από την Ισπανία - αρχικά ως δανεικός και μετά με μεταγραφή στην Εσπανιόλ - ενώ ακολούθησαν οι Σαουθάμπτον, Ίντερ, Γιουβέντους, Πόρτο και Μπόκα, η οποία ήταν και η τελευταία του ομάδα.