Η στιγμή που ο Ντε Λαουρέντις σπρώχνει καμεραμάν και διακόπτει συνέντευξη του Πολιτάνο (vid)

Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις

i

PrtScr

Η στιγμή που ο Ντε Λαουρέντις σπρώχνει καμεραμάν και διακόπτει συνέντευξη του Πολιτάνο (vid)

Κώστας Τόπας 12:15 - 14.03.2024

Η στιγμή που ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έσπρωξε καμεραμάν και διέκοψε συνέντευξη του Πολιτάνο, λίγες ώρες πριν τη ρεβάνς με τη Μπαρτσελόνα.

Η σαφώς ανώτερη Μπαρτσελόνα μπορεί να ζορίστηκε κόντρα στη Νάπολι, αλλά στο τέλος πήρε αυτό που άξιζε: Τη νίκη με 3-1 και κατ' επέκταση το εισιτήριο για τους «8» του Champions League. Πριν από την εν λόγω αναμέτρηση, o πρόεδρος των «παρτενοπέι», Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, έγινε έξαλλος όταν είδε παίκτη της ομάδας του δίνει συνέντευξη στο «Sky Sports» της Ιταλίας, με αποτέλεσμα να τα βάλει με τους δημοσιογράφους.

Ο επιθετικός της Νάπολι, Ματέο Πολιτάνο έδινε συνέντευξη στο Sky Sport, την αλλά ο ισχυρός άνδρας της ιταλικής ομάδας έσπευσε γρήγορα στον αγωνιστικό χώρο για να τον απομακρύνει από τις κάμερες και τα μικρόφωνα και στη συνέχεια να σπρώχνει καμεραμάν.

«Δεν μπορούν να σου μιλήσουν», είπε ο Ντε Λαουρέντις σύμφωνα με διάφορα Μέσα ενημέρωσης, ενώ όπως αναφέρουν στην Ιταλία, ο πρόεδρος των «παρτενοπέι» τα είπε σε έντονο ύφος με τον δημοσιογράφο και χτύπησε την κάμερα.

Ο Ντε Λαουρέντις αντιμετωπίζει τόσο πειθαρχικές όσο και οικονομικές κυρώσεις για το περιστατικό, καθώς η «Sky Sport» κατέχει τα δικαιώματα για το Champions League στην Ιταλία. Ο επικεφαλής του συλλόγου έχει ασκήσει βέτο τόσο στο Sky Sport όσο και στο DAZN για διάφορες διαφωνίες για τα δικαιώματα.