Έπος! Ο... fake Κριστιάνο Ρονάλντο προκάλεσε πανικό στην Κίνα μοιράζοντας αυτόγραφα

Ο fake Ρονάλντο

Έπος! Ο... fake Κριστιάνο Ρονάλντο προκάλεσε πανικό στην Κίνα μοιράζοντας αυτόγραφα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 08:19 - 27.01.2024 / Ανανεώθηκε: 08:19 - 27.01.2024

Τι και αν η Αλ Νασρ ενημέρωσε πως δεν θα πάει στην Κίνα; Πολλοί φίλαθλοι στη χώρα δεν το γνώριζαν και αυτό το εκμεταλλεύτηκε ένας σωσίας του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Αλ Νασρ είχε προγραμματίσει δύο φιλικές αναμετρήσεις στην Κίνα, εκμεταλλευόμενη το κενό που είχε στο πρόγραμμά της. Συγκεκριμένα, ο σύλλογος της Μέσης Ανατολής επρόκειτο να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τις Σαγκάη Σενχουά και Τσετσιάνγκ, με τις αναμετρήσεις όμως να μην πραγματοποιούνται ποτέ. 

Γιατί;, Διότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκόμισε έναν τραυματισμό, με αποτέλεσμα για χαλάλι του να μείνει πίσω ολόκληρη η ομάδα. Συγκεκριμένα, το κλαμπ της Σαουδικής Αραβίας αποφάσισε πως οι παίκτες δεν θα ταξιδέψουν στην άλλη άκρη του κόσμου, εξαιτίας του χτυπήματος που αποκόμισε ο Πορτογάλος. 

Βέβαια, για αρκετούς Κινέζους αυτό δεν αποτέλεσε πρόβλημα, αφού φωτογραφήθηκαν και πήραν κανονικά αυτόγραφα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζαν εκείνοι... Αναλυτικότερα, ένας σωσίας του Πορτογάλου άσου αποφάσισε να ντυθεί σαν τον 36χρονο και αρκετοί από τους φανς δεν κατάλαβαν πως πρόκειται για... απατεώνα. 

Η μεταγραφή του Κριστιάνο ανάμεσα σε αυτές που προκάλεσαν τη μεγαλύτερη ζημιά την τελευταία δεκαετία
REST OF THE WORLD

10:27 - 26.01.2024

Η μεταγραφή του Κριστιάνο ανάμεσα σε αυτές που προκάλεσαν τη μεγαλύτερη ζημιά την τελευταία δεκαετία

Μελέτη του Football Observatory (CIES) συνέταξε μια λίστα με τους παίκτες που έκαναν τα υψηλότερα έξοδα, μεταξύ της υπογραφής τους και της μετέπειτα πώλησής τους, στις ομάδες που τους αγόρασαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο original Κριστιάνο Ρονάλντο απολογήθηκε στους φιλάθλους των δύο ομάδων που επρόκειτο να αντιμετωπίσει η Αλ Νασρ, λέγοντας πως στεναχωρήθηκε πολύ που δεν θα πάει στο «δεύτερο σπίτι μου». «Σήμερα είναι μια θλιβερή μέρα για εμένα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους Κινέζους οπαδούς και ειδικά απ'αυτούς της Σένζεν», ανέφερε συγκεκριμένα στην απολογία του ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δείτε το βίντεο εδώ