«Κοντά» στον Μπενζεμά παρουσιάζεται η Τσέλσι

Καρίμ Μπενζεμά

i

©Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images/Ideal Images

«Κοντά» στον Μπενζεμά παρουσιάζεται η Τσέλσι

Γιάννης Λιβανός • 15:07 - 24.01.2024 / Ανανεώθηκε: 16:18 - 24.01.2024

Βίος και πολιτεία το πέρασμα του Καρίμ Μπενζεμά από τη Σαουδική Αραβία! Ο Γάλλος φέρεται να επιθυμεί την επιστροφή του στην Ευρώπη, με την Τσέλσι να ερίζει «δυνατά» για την απόκτηση του.

Παρά τις διαψεύσεις του Καρίμ Μπενζεμά που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, η σχέση του Γάλλου επιθετικού και της Αλ Ιτιχάντ φαίνεται πως ακόμα περνάει σαράντα κύματα και οδεύει...πρόσω ολοταχώς προς ναυάγιο.

Η επιθυμία του Μπενζεμά να γυρίσει στην Ευρώπη είναι γνωστή εδώ και καιρό, όπως γνωστό είναι ότι και οι άνθρωποι της Αλ Ιτιχάντ έχουν «ξενερώσει» μαζί του αφού ήταν άφαντος για δέκα ημέρες και δεν πήγε στις προπονήσεις της ομάδας του. Κάπως έτσι η Τσέλσι δείχνει να επωφελείται της κατάστασης και θέλει να φέρει τον παίκτη στο Λονδίνο.

Οι «μπλε» επιθυμούν να λύσουν το πρόβλημα που έχουν στο σκοράρισμα, αφού ο Νίκολα Τζάκσον που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Βιγιαρεάλ δεν έδωσε τις αναμενόμενες βοήθειες και δεν σκόραρε με τον ρυθμό που ήθελε η ομάδα του Ποτσετίνο.

Υπό αυτές τις συνθήκες οι Λονδρέζοι θέλουν έναν επιθετικό που να σκοράρει και ο Καρίμ Μπενζεμά φαντάζει «ταμάμ» για αυτό που ψάχνει η Τσέλσι. Μόλις έξι μήνες μετά λοιπόν αφότου μετακόμισε στη Σαουδική Αραβία, ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας του 2022 είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Ευρώπη και φαίνεται πως θα το κάνει για λογαριασμό της αγγλικής ομάδας, με τις φήμες να μιλούν για συμφωνία μικρής διάρκειας, έως το καλοκαίρι. 

Η χρονική διάρκεια της πιθανολογούμενης συμφωνίας των «μπλε» με τον Μπενζεμά εικάζεται πως έχει να κάνει με το ότι η αγγλική ομάδα θέλει το καλοκαίρι να κάνει δικό της τον Οσιμέν, προκαλώντας κρότο στο «νησί».