Αφαντος για 10 ημέρες ο Μπενζεμά, στον «αέρα» το μέλλον του στην Αλ Ιτιχάντ

Καρίμ Μπενζεμά

i

©Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images/Ideal Images

Αφαντος για 10 ημέρες ο Μπενζεμά, στον «αέρα» το μέλλον του στην Αλ Ιτιχάντ

Κώστας Τόπας 08:25 - 22.01.2024

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Καρίμ Μπενζεμά στην Σαουδική Αραβία και την Αλ Ιτιχάντ, με τον 36χρονο Γάλλο αστέρα να επιθυμεί την επιστροφή του στην Ευρώπη.

Το μέλλον του Μπενζεμά παραμένει αβέβαιο. Ο 36χρονος Γάλλος επιθετικός θα έχει συνάντηση με την διοίκηση της Αλ Ιτιχάντ, για να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους

Η συνέχεια του στην Σαουδική Αραβία δεν είναι εξασφαλισμένη, αλλά για να επιστρέψει στην Ευρώπη θα πρέπει να μειώσει τις υψηλές απολαβές του. Τα τελευταία γεγονότα από την αραβική χώρα αποκαλύπτουν ότι ο Γάλλος φορ δεν αισθάνεται άνετα μετά την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης γι' αυτό κι εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Η Αλ Ιτιχάντ πάντως δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τον Καρίμ Μπενζεμά τις τελευταίες 10 ημέρες για να ρωτήσει για τους λόγους της καθυστερημένης άφιξής του στην έναρξη της προετοιμασίας  όπως αναφέρει η «L'Équipe», επικαλούμενη το AFP. Οι προπονήσεις της ομάδας ξεκίνησαν ξανά στις 2 Ιανουαρίου, ενώ ο 36χρονος επιθετικός εντάχθηκε στην ομάδα 17 ημέρες αργότερα, προκαλώντας δυσαρέσκεια στη διοίκηση του συλλόγου και τον επικεφαλής προπονητή Μαρσέλο Γκαλάρντο.

Προηγούμενες αναφορές ανέφεραν ότι λόγω της καθυστέρησης του Μπενζεμά στην προετοιμασία, η Αλ-Ιτιχάντ τον απέκλεισε προσωρινά από τις δραστηριότητες της ομάδας . Σύμφωνα με το περιβάλλον του παίκτη, ο λόγος της καθυστέρησης ήταν ένας κυκλώνας που τον εμπόδισε να πετάξει έγκαιρα στα ΗΑΕ.

Μπενζεμά: Επιστρέφει στις προπονήσεις της Αλ Ιτιχάντ και μένει ως το τέλος της σεζόν
REST OF THE WORLD

14:03 - 18.01.2024

Μπενζεμά: Επιστρέφει στις προπονήσεις της Αλ Ιτιχάντ και μένει ως το τέλος της σεζόν

Ο Καρίμ Μπενζεμά είχε απουσιάσει από τις προπονήσεις της Αλ Ιτιχάντ και υπήρχαν φήμες επιστροφής του στην Ευρώπη αλλά ο Γάλλος θα παραμείνει τελικά στην ομάδα της Αραβίας.

Την τρέχουσα σεζόν, ο Μπενζεμά έχει παίξει 20 αγώνες για τον σύλλογο σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 12 γκολ και 5 ασίστ.