Ο Μπενζεμά έριξε την «βόμβα»: Ζήτησε να φύγει άμεσα από την Αλ Ιτιχάντ

Καρίμ Μπενζεμά

i

©Photo by Justin Setterfield/Getty Images/Ideal Images

Ο Μπενζεμά έριξε την «βόμβα»: Ζήτησε να φύγει άμεσα από την Αλ Ιτιχάντ

Κώστας Τόπας 15:32 - 23.01.2024

Ο Καρίμ Μπενζεμά ζήτησε να φύγει, ως δανεικός, από την ομάδα της Αλ Ιτιχάντ εκεί όπου η κατάστασή του έχει γίνει τεταμένη τις τελευταίες εβδομάδες...

Ο Γάλλος επιθετικός, Καρίμ Μπενζεμά αισθανόμενος «πίεση» στην Αλ Ιτιχάντ, ζήτησε να φύγει «προσωρινά» από τον σύλλογο, ο οποίος είναι ανοικτός στην παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το γαλλικό «AFP» δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο 36χρονος φορ να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Ωστόσο, η επιλογή να φύγει για άλλη ομάδα της Σαουδικής Αραβίας δεν είναι κάτι που άρεσε ιδιαίτερα στον Μπενζεμά, ο οποίος αισθάνεται ότι «δεν μπορεί να δώσει τον καλύτερο εαυτό του στην Αλ Ιτιχάντ λόγω της πίεσης», διευκρινίζει το δημοσίευμα.. Σε επαφή με το AFP, το περιβάλλον του Γάλλου, με συμβόλαιο μέχρι το 2026, δεν ήθελε να επιβεβαιώσει αυτές τις πληροφορίες.

Αυτή η τελευταία ανατροπή έρχεται μετά από ταραχώδεις εβδομάδες για τον Γάλλο διεθνή επιθετικό (97 συμμετοχές, 37 γκολ), που επικρίθηκε επειδή έφτασε αργά στην επανέναρξη των προπονήσεων. Οι συγγενείς του είχαν δικαιολογήσει την καθυστερημένη επιστροφή του λόγω του κυκλώνα που είχε χτυπήσει τον Μαυρίκιο, εμποδίζοντας την αναχώρηση του. Ο Τελικά, έπειτα από αρκετές ημέρες, ο πρώην επιθετικός της Ρεάλ εντάχθηκε στη Σαουδική Αραβία την Πέμπτη και προπονείται μόνος στη Τζέντα στις εγκαταστάσεις του συλλόγου του.

Για την περίπτωσή του πάντως έχει δείξει ενδιαφέρον η Λυών, η οποία βέβαια δεν έχει τους οικονομικούς πόρους για να πραγματοποιήσει μία τέτοια μεταγραφή, ωστόσο ποντάρει στο γεγονός ότι η Αλ Ιτιχάντ είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού.