Ο Μουρίνιο έριξε... άκυρο σε πρόταση από Σαουδική Αραβία

Ζοσέ Μουρίνιο

i

© PrtScr

Ο Μουρίνιο έριξε... άκυρο σε πρόταση από Σαουδική Αραβία

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:19 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:21 - 23.01.2024

Ο ατζέντης του Ζοσέ Μουρίνιο, Ζόρζε Μέντε προχώρησε σε... αποκαλύψεις.

Σαν... βόμβα έσκασε η είδηση της απόλυσης του Ζοσέ Μουρίνιο από τον πάγκο της Ρόμα την περασμένη εβδομάδα. Τις τελευταίες ώρες, το όνομα του «Special One» βρίσκεται στο επίκεντρο της αθλητικής επικαιρότητας, με τις φήμες σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του να έχουν πάρει... φωτιά. 

Ο Πορτογάλος βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια οριστική εξέλιξη. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πορτογαλική εφημερίδα «Record», ο ατζέντης του Μουρίνιο, Ζόρζε Μέντες, αποκάλυψε πως ο πολύπειρος τεχνικός αρνήθηκε να εργαστεί στη Σαουδική Αραβία. «Οι τίτλοι που έχει κερδίσει μιλούν για αυτόν, δεν είναι ένας οποιοσδήποτε προπονητής. 

Είναι ένας ιδιαίτερος προπονητής, θα έχει πάντα τις ευκαιρίες του και δεν θα έχει ποτέ προβλήματα να βρει έναν νέο σύλλογο. Ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε την ευκαιρία να πάει στην Σαουδική Αραβία. Επέλεξε να μην πάει γιατί ήθελε να μείνει στον πάγκο της Ρόμα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Είναι αλήθεια: Κοντά στη νέα του ομάδα ο Ζοσέ Μουρίνιο!

Μετά την απόλυσή του από την Ρόμα, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν είναι έτοιμος να μείνει στον «πάγο». Πριν από μερικές ημέρες, δημοσιεύματα από την Σαουδική Αραβία έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Αλ Σαμπάμπ για την πρόσληψη του. Ιταλικά δημοσιεύματα μάλιστα ανέφεραν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και πως σύντομα θα ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Σκάει «βόμβα» με Μουρίνιο στην Μπαρτσελόνα; Το αινιγματικό χαμόγελο του Πορτογάλου όταν τον ρώτησαν αν θα αντικαταστήσει τον Τσάβι (vid)
LA LIGA

13:17 - 21.01.2024

Σκάει «βόμβα» με Μουρίνιο στην Μπαρτσελόνα; Το αινιγματικό χαμόγελο του Πορτογάλου όταν τον ρώτησαν αν θα αντικαταστήσει τον Τσάβι (vid)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εθεάθη στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, μετά τα σενάρια που τον θέλουν να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των «μπλαουγκράνα» στη θέση του Τσάβι.

Αυτό ωστόσο είναι ένα από τα πολλά σενάρια σχετικά με το μέλλον του. Το νέο σενάριο θέλει τον «Special One» να παραμένει στην Ιταλία και να μετακομίζει στον νότο προκειμένου να αναλάβει τη Νάπολι! Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο «Mou» αναμένεται να έχει συνάντηση τις επόμενες ημέρες με τον πρόεδρο των «παρτενοπέι», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.