Με πέντε λέξεις ο Κριστιάνο απάντησε στις κριτικές μετά το νέο χατ τρικ που πέτυχε (vids)

Κριστιάνο Ρονάλντο

Με πέντε λέξεις ο Κριστιάνο απάντησε στις κριτικές μετά το νέο χατ τρικ που πέτυχε (vids)

Κώστας Τόπας 14:09 - 03.04.2024

Αν η πρόσφατη φόρμα του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήταν αρκετή για να δείξει ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα, ο αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας έστειλε μια ακόμη προειδοποίηση στις κριτικές που του ασκούν, μετά το πρόσφατο χατ τρικ του που πέτυχε με την Αλ Νασρ.

Ο Κριστιάνο ονάλντο απολαμβάνει άλλο ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα μιας ημερολογιακής χρονιάς, σημειώνοντας συνεχόμενα χατ τρικ στους δύο τελευταίους αγώνες του για την Αλ Νασρ. Ο 39χρονος αστέρας είναι αδιαμφησβήτητα ο παίκτης που ξεχωρίζει και τη φετινή σεζόν της Σαουδικής Pro League, παρά την άφιξη ηχηρών μεταγραφών το περασμένο το καλοκαίρι, όπως ο Ριγιάντ Μαχρέζ, Καρίμ Μπενζεμά και Αλεξάνταρ Μίτροβιτς.

Ο Πορτογάλος ηγείται αυτή τη στιγμή τόσο σε γκολ όσο και σε ασίστ στην κατηγορία, βρίσκοντας δίχτυα 29 φορές και μοιράζοντας 10 ασίστ σε μόλις 24 αγώνες. Δηλαδή 12 περισσότερες συμμετοχές σε γκολ από τον δεύτερο Μίτροβιτς.

Τέσσερα από αυτά τα γκολ σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης (03/04) κόντρα στην Άμπχα. Ο Κριστιάνο άνοιξε το σκορ με ένα δυνατό φάουλ από την άκρη της μεγάλης περιοχής που πέρασε δίπλα από τον τερματοφύλακα πριν προλάβει να αντιδράσει. Ο επιθετικός της Αλ Νασρ σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς λίγα λεπτά αργότερα, ξανά με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ ολοκλήρωσε το χατ τρικ του στο 42ο λεπτό.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει δεχθεί πολλές κριτικές για την απόφασή του να μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία. Αλλά το γεγονός είναι ότι ξεπερνάει εκείνους στην ακμή της καριέρας τους που τον ακολούθησαν στην Αραβική χερσόνησο. Μετά τον αγώνα με την Άμπχα, ο Κριστιάνο έστειλε ένα μήνυμα τόσο σε αυτούς που του ασκούν έντονη κριτική, όσο και στους θαυμαστές του.

«We are not slowing down!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δηλαδή: «Δεν σταματάμε ποτέ». Ο Πορτογάλος ελπίζει να είναι ένας σημαντικός παίκτης για την χώρα του στο επερχόμενο Euro της Γερμανίας, καθώς θέλει να επεκτείνει και τα δύο του ρεκόρ με τα περισσότερα γκολ και συμμετοχές σε διεθνές επίπεδο.

Απίστευτο: Ξενοδοχείο έβγαλε σε δημοπρασία έναντι υπέρογκου ποσού το κρεβάτι στο οποίο κοιμήθηκε ο Κριστιάνο
REST OF THE WORLD

11:45 - 03.04.2024

Απίστευτο: Ξενοδοχείο έβγαλε σε δημοπρασία έναντι υπέρογκου ποσού το κρεβάτι στο οποίο κοιμήθηκε ο Κριστιάνο

Το ξενοδοχείο Gran Plaza στη Λιουμπλιάνα έβγαλε σε δημοπρασία το κρεβάτι στο οποίο κοιμήθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη σλοβενική πρωτεύουσα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φυσικά συνεχίζει να σκοράρει και να βοηθάει την ομάδα του, έχοντας ως στόχο να κατακτήσει τον πρώτο του επίσημο τίτλο με την Αλ Νασρ. Στα 39 του χρόνια η φιλοδοξία του Πορτογάλου συνεχίζεται χωρίς όρια. Ο Πορτογάλος μπορεί κάλλιστα να είναι 40 την επόμενη χρονιά, αλλά με τη φυσική του κατάσταση σίγουρα δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης. Παραμένει ακόμη και αρχηγός της Πορτογαλίας, έχοντας γίνει ο κορυφαίος σκόρερ της χώρας του και ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία.