Τρομερός Κριστιάνο, πέτυχε χατ τρικ σε ένα ημίχρονο, τα δυο γκολ με φάουλ (vids)

Τρομερός Κριστιάνο, πέτυχε χατ τρικ σε ένα ημίχρονο, τα δυο γκολ με φάουλ (vids)

Κώστας Τόπας 08:27 - 03.04.2024 / Ανανεώθηκε: 08:46 - 03.04.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε δύο φορές δίχτυα με εκτελέσεις φάουλ μέσα σε μόλις 10 λεπτά για την Αλ Νασρ στην αναμέτρηση κόντρα στην Άμπχα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπήκε στο παιχνίδι ως ο πρώτος σκόρερ στην κορυφαία κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας αυτή τη σεζόν, με 26 γκολ στο όνομά του. Ο 39χρονος Πορτογάλος αστέρας έχει τέσσερα γκολ μακριά από τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς της Αλ Χιλάλ, καθώς θέλει να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου που κερδίζει το Χρυσό Παπούτσι σε τέσσερις διαφορετικές εγχώριες κορυφαίες διοργανώσεις.

Στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης με την Άμπχα, ο «CR7» ανέλαβε την εκτέλεση στο ύψος του ημικυκλίου, κι αφού πέρασε την μπάλα κάτω από το τείχος την έστειλε στα δίχτυα. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 21' το φάουλ ήταν πιο μακριά και ο Κριστιάνο διπλασίασε τα τέρματα για την Αλ Νασρ.

Ο πρώην αστέρας της Λίβερπουλ, Σάντιο Μανέ, σημείωσε στη συνέχεια ένα τρίτο γκολ στα 33 λεπτά - με τον Ρονάλντο να δίνει την ασίστ αυτή τη φορά.

Πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είδε τον Ταταρουσάνου εκτός θέσης και με φανταστική πέτυχε το 65ο χατ τρικ της καριέρας του. Με αυτόν τον τρόπο ο Πορτογάλος έφτασε τα 36 γκολ και 13 ασίστ σε 35 εμφανίσεις, την τρέχουσα σεζόν

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φυσικά συνεχίζει να σκοράρει και να βοηθάει την ομάδα του, έχοντας ως στόχο να κατακτήσει τον πρώτο του επίσημο τίτλο με την Αλ Νασρ. Στα 39 του χρόνια η φιλοδοξία του Πορτογάλου συνεχίζεται χωρίς όρια...

Ο 39χρονος Πορτογάλος αστέρας εντάχθηκε στην Αλ Νασρ στον απόηχο της δεύτερης αποχώρησής του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προς τα τέλη του 2022. Η αποχώρησή του από το «Ολντ Τράφορντ» ήρθε μετά από μια εκρηκτική συνέντευξη με τον Πιρς Μόργκαν, στην οποία ο Κριστιάνο επέκρινε πολλές πτυχές της Γιουνάιτεντ, με τη συνεργασία του με τους «κόκκινους διαβόλους» να διακόπτεται στη συνέχεια με κοινή συναίνεση.

Επειτα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο εντάχθηκε στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Νασρ, με την οποία έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2025. Εκεί, ο άλλοτε θρύλος της Ρεάλ έχει κάνει ό,τι έχει κάνει καλύτερα σε όλη την καριέρα του - να σκοράρει γκολ με το τσουβάλι. Σε 54 αγώνες για την ομάδα της Σαουδικής Pro League, ο «CR7» έχει βρει δίχτυα σε 50 αναμετρήσεις.

Ο Πορτογάλος μπορεί κάλλιστα να είναι 40 την επόμενη χρονιά, αλλά με τη φυσική του κατάσταση σίγουρα δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης. Παραμένει ακόμη και αρχηγός της Πορτογαλίας, έχοντας γίνει ο κορυφαίος σκόρερ της χώρας του και ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία.