Αχόρταγος Κριστιάνο: Πέτυχε το 64ο χατ-τρικ στην καριέρα του στην «πεντάρα» της Αλ Νασρ (vids)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

PrtScr

Αχόρταγος Κριστιάνο: Πέτυχε το 64ο χατ-τρικ στην καριέρα του στην «πεντάρα» της Αλ Νασρ (vids)

Κώστας Τόπας 08:23 - 31.03.2024 / Ανανεώθηκε: 08:23 - 31.03.2024

Τρομερός Κριστιάνο Ρονάλντο. Στα 39 του έτη της ηλικίας του, ο Πορτογάλος αστέρας κατάφερε να πετύχει το 64ο χατ-τρικ στην καριέρα του και να συμβάλει τα μέγιστα, ώστε η Αλ Νασρ να επικρατήσει με 5-1 της Αλ Τάι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει όρια. Ο Πορτογάλος αστέρας πέτυχε χατ-τρικ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Αλ Τάι, στην οποία η Αλ Νασρ κατάφερε να προσθέσει τους τρεις βαθμούς, επικρατώντας με 5-1. Με το σκορ στο 1-1, η αποβολή του Μισιντζάν στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου άρχισε να γέρνει το ματς για την ομάδα του Λουίς Κάστρο. 

Ο Γκαρίμπ σκόραρε στο ημίχρονο για να βάλει την Αλ Νασρ μπροστά στο σκορ και, όταν επέστρεψε από τα αποδυτήρια, ο «CR7» σημείωσε τρία γκολ που τον τοποθετούν στην κορυφή της λίστας των σκόρερ της Σαουδικής Pro League με 26 γκολ. Το πρωτάθλημα πάντως παραμένει εντελώς αδύνατο για την Αλ Νασρ που παρά τη νίκη που πέτυχε αυτή την αγωνιστική, παραμένει 12 βαθμούς πίσω από την ασταμάτητη Αλ Χιλάλ του Νεϊμάρ.

Στο 64ο λεπτό του αγώνα, ο Μανέ έβγαλε μια σέντρα και ο Κριστιάνο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με σουτ στην κίνηση. Τρία λεπτά αργότερα, ο Πορτογάλος ήταν στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή για να πάρει το ριμπάουντ και να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Το κερασάκι στην τούρτα ο άλλοτε αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης το έβαλε στο 87', όταν ο Αλ Σουλαϊχέμ έβγαλε τη σέντρα και ο Πορτογάλος με καρφωτή, σκαστή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 5-1 για την Αλ Νασρ.

Με αυτόν τον τρόπο, ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας πέτυχε χατ-τρικ για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν, ενώ αυτό ήταν το 64ο της καριέρας του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φυσικά συνεχίζει να σκοράρει και να βοηθάει την ομάδα του, έχοντας ως στόχο να κατακτήσει τον πρώτο του επίσημο τίτλο με την Αλ Νασρ. Στα 39 του χρόνια η φιλοδοξία του Πορτογάλου συνεχίζεται χωρίς όρια...