Απίστευτο: Ξενοδοχείο έβγαλε σε δημοπρασία έναντι υπέρογκου ποσού το κρεβάτι στο οποίο κοιμήθηκε ο Κριστιάνο

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

©Photo by Diogo Cardoso/Getty Images/Ideal Images

Απίστευτο: Ξενοδοχείο έβγαλε σε δημοπρασία έναντι υπέρογκου ποσού το κρεβάτι στο οποίο κοιμήθηκε ο Κριστιάνο

Κώστας Τόπας 11:45 - 03.04.2024

Το ξενοδοχείο Gran Plaza στη Λιουμπλιάνα έβγαλε σε δημοπρασία το κρεβάτι στο οποίο κοιμήθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη σλοβενική πρωτεύουσα.

Ένα ξενοδοχείο της Σλοβενίας αποφάσισε να βάλει σε δημοπρασία το κρεβάτι του Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού ο Πορτογάλος αστέρας της Αλ Νασρ επισκέφθηκε τη Λιουμπλιάνα την περασμένη εβδομάδα.

Ο «CR7» ταξίδεψε στη σλοβενική πρωτεύουσα για ένα φιλικό που έπαιξε η Πορτογαλία εναντίον της χώρας της Κεντρικής Ευρώπης στις 26 Μαρτίου ενόψει του Euro του καλοκαιριού. Έμεινε στο ξενοδοχείο Grand Plaza με την υπόλοιπη ομάδα και ένας εκπρόσωπος του ξενοδοχείου επιβεβαίωσε ότι το κρεβάτι στο οποίο κοιμήθηκε θα δημοπρατηθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

«Δεδομένου ότι αυτό ήταν ένα αρκετά ιδιαίτερο και μοναδικό γεγονός, αποφασίσαμε να ετοιμάσουμε μια μοναδική έκπληξη στην οποία μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι θαυμαστές. Δεν ξέρουμε πότε θα έχουμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε ξανά τον Ρονάλντο στη Σλοβενία. Σε ειδική δημοπρασία, θα προσφέρουμε το κρεβάτι στο οποίο κοιμόταν ο σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο στο ξενοδοχείο μας. Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία και επιτυχημένη συμμετοχή στην εκδήλωση», τόνισε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου.

Η αρχική προσφορά θα οριστεί στα 5.000 ευρώ, με το ξενοδοχείο να συνεργάζεται με την εταιρεία πολυμέσων POP TV για να πάρει την καλύτερη δυνατή αξία για το κρεβάτι που είχε καταληφθεί από τον Κριστιάνο πριν από λίγες μέρες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι κόντρα στην Άμπχα, όντας ο πρώτος σκόρερ στην κορυφαία κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας αυτή τη σεζόν, με 26 γκολ στο όνομά του. Ο 39χρονος Πορτογάλος αστέρας έχει τέσσερα γκολ μακριά από τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς της Αλ Χιλάλ, καθώς θέλει να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου που κερδίζει το Χρυσό Παπούτσι σε τέσσερις διαφορετικές εγχώριες κορυφαίες διοργανώσεις.

Κόντρα στην Άμπχα, ο άλλοτε αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, βρήκε δύο φορές δίχτυα με εκτελέσεις φάουλ μέσα σε μόλις 10 λεπτά για την Αλ Νασρ, ενώ πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είδε τον Ταταρουσάνου εκτός θέσης και με φανταστική πέτυχε το 65ο χατ τρικ της καριέρας του. Με αυτόν τον τρόπο ο Πορτογάλος έφτασε τα 36 γκολ και 13 ασίστ σε 35 εμφανίσεις, την τρέχουσα σεζόν