Ετοιμη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα η Παρί: Μέχρι και 200 εκατ. ευρώ για τον Βινίσιους!

Βινίσιους

i

©Photo by Ion Alcoba Beitia/Getty Images/Ideal Images

Ετοιμη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα η Παρί: Μέχρι και 200 εκατ. ευρώ για τον Βινίσιους!

Κώστας Τόπας 11:49 - 05.04.2024

Η Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται πως είναι διατεθειμένη να βγάλει από τα ταμεία της 200 ​​εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους, τον Βραζιλιάνο, τον οποίο παρακολουθούν επίσης Λίβερπουλ και Τσέλσι.

Η παραπάνω από πιθανή άφιξη του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης πρόκειται να αλλάξει όλο το επιθετικό μέτωπο της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι. Ένας από αυτούς που μπορούν να αλλάξουν θέση είναι ο Βινίσιους και αρκετές ομάδες θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν αυτή την κατάσταση και θα επιδιώξουν να τον αποκτήσουν με κάθε τίμημα.

Μία από αυτές, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «El Debate» είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία είναι διατεθειμένη να πληρώσει 200 ​​εκατομμύρια ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Βινίσιους. Μια ανταλλαγή, την οποία οι Παριζιάνοι θεωρούν «win-win».

Το εν λόγω δημοσίευμα τοποθετεί όχι μόνο την Παρί στην κούρσα για την απόκτηση του Βινίσιους, αλλά και τη Λίβερπουλ μαζί με την Τσέλσι, οι οποίες παρακολουθούν επίσης στενά όλα όσα συμβαίνουν με τον Βραζιλιάνο σε περίπτωση που υπάρχει οποιαδήποτε επιλογή ώστε να αποχωρήσει από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Το πρόβλημα για τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Βραζιλιάνο είναι ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν σκοπεύει να πουλήσει τον Βινίσιους και ο 23χρονος αστέρας δεν σχεδιάζει, προς το παρόν, να φύγει από την πρωτεύουσα της Ισπανίας. Ήδη έχει αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του λόγω της έλευσης του Εμπαπέ και πλέον, σε περισσότερες από μία περιπτώσεις, αφήνει την αριστερή πτέρυγα της επίθεσης για να πάει στο κέντρο για να παίζει ως «εννιάρι». Επιπλέον, ο Βινίσιους είναι πολύ ενθουσιασμένος που παίζει δίπλα στον Εμπαπέ και δύσκολα θα αλλάξει αυτή η κατάσταση.

Παρ' όλα αυτά, η Παρί θεωρεί πως με τα χρήματα που είναι διατεθειμένη να προσφέρει στους «μερένχες», ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα προκειμένου να πουλήσει ένα από τα πιο πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας του.