Το επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της La Liga: «Του χρόνου ο Εμπαπέ θα αγωνίζεται στη Ρεάλ»

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Jean Catuffe/Getty Images/Ideal Images

Το επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της La Liga: «Του χρόνου ο Εμπαπέ θα αγωνίζεται στη Ρεάλ»

Κώστας Τόπας 10:11 - 05.04.2024

Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας με νέες του δηλώσεις αποκάλυψε ότι από τη νέα σεζόν ο Κιλιάν Εμπαπέ θα αγωνίζεται, εκτός απροόπτου με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ απέχει μόλις τρεις μήνες από το να μείνει ελεύθερος, αφού το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν πλησιάζει στο τέλος του και έχει ήδη εκφράσει ότι δεν έχει πρόθεση να το ανανεώσει. Οι προσδοκίες γύρω από το μέλλον του Γάλλου αστέρας είναι ολοκληρωτικές και όλα τα μονοπάτια δείχνουν ότι το επόμενο κεφάλαιο του θα είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης ή τουλάχιστον αυτό άφησε να εννοηθεί ο Χαβιέρ Τέμπας σε κάποιες νέες δηλώσεις που ενθουσίασαν τους ανθρώπους των «μερένχες».

Κόουλ Πάλμερ: Ενας ψυχρός «εκτελεστής» που ο Γκουαρντιόλα δεν πίστεψε και η Τσέλσι τον έκανε ηγέτη (vids)
PREMIER LEAGUE

09:52 - 05.04.2024

Κόουλ Πάλμερ: Ενας ψυχρός «εκτελεστής» που ο Γκουαρντιόλα δεν πίστεψε και η Τσέλσι τον έκανε ηγέτη (vids)

Από το περιθώριο στη Μάντσεστερ Σίτι και την αμφισβήτηση του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο Κόουλ Πάλμερ ζει το όνειρό του στην Τσέλσι, όντας ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην μεγάλη ανατροπή των «μπλε» κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο CEU San Pablo, ο πρόεδρος της La Liga ήταν για άλλη μια φορά αισιόδοξος σχετικά με το ενδεχόμενο ο πρώτος σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ 2022 να αγωνίζεται στην ισπανική διοργάνωση από τη νέα σεζόν. «Εάν είναι από πίστη, έχω ήδη πει ότι κατά 99,9% ο Εμπαπέ θα παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Για την ενημέρωση και για τις ενδείξεις για όλα όσα συμβαίνουν και όσα συνεχίζουν να συμβαίνουν».

«Λόγω των συνθηκών που υπάρχουν με τον κανονισμό του οικονομικού ελέγχου και του Fair Play, κανένας σύλλογος της Premier League δεν πρόκειται να τον πάρει και ο μόνος σύλλογος που έχει απομείνει στον κόσμο είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Επομένως, ο Εμπαπέ θα είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη χρονιά», εξήγησε ο Τέμπας σε μια σειρά δηλώσεων που προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό στην πρωτεύουσα της ιβηρικής χώρας.

Ο Εμπαπέ δεν δίνει στοιχεία για το μέλλον του

Το μόνο πράγμα που είπε ο Εμπαπέ για το μέλλον του είναι ότι ελπίζει να το έχει ορίσει πριν από την έναρξη του Euro, που θα είναι στις 14 Ιουνίου. «Το Euro θα είναι η προτεραιότητά μου, αλλά ελπίζω ότι θα έχει λυθεί μέχρι τότε. Αλλά στο Euro Cup θα επικεντρωθώ στην εθνική ομάδα», είπε στη συνέντευξή του του πριν από το φιλικό παιχνίδι με τη Γερμανία, ενόψει της διοργάνωσης. που θα παιχτεί στην ίδια χώρα και όπου η Γαλλία θα επιδιώξει να επιστρέψει στο προσκήνιο μετά την ήττα από την Ελβετία στη φάση των «16» στην τελευταία έκδοση.

Όταν ρωτήθηκε αν τον επηρεάζει αυτή η αβεβαιότητα, απάντησε με μια άλλη ερώτηση στον δημοσιογράφο: «Όταν βλέπεις τα τελευταία μου παιχνίδια, βλέπεις κάποιον διαταραγμένο;». Και έκλεισε λέγοντας: «Είμαι συγκεντρωμένος στο επόμενο παιχνίδι. Ό,τι συνέβη τις προηγούμενες εβδομάδες έχω συγκεντρωθεί στην απόδοση μου».