Σκληρές εικόνες: Παίκτης της Πενιαρόλ δέχθηκε πέτρα στο πρόσωπο από οπαδούς της Ροζάριο Σέντραλ (vids)

Μάξι Ολιβέιρα

Σκληρές εικόνες: Παίκτης της Πενιαρόλ δέχθηκε πέτρα στο πρόσωπο από οπαδούς της Ροζάριο Σέντραλ (vids)

Κώστας Τόπας 08:15 - 05.04.2024

Μία συγκλονιστική επίθεση από τους οπαδούς της Ροζάριο Σέντραλ, δέχθηκε ο παίκτης της Πενιαρόλ, Μάξι Ολιβέιρα καθώς είδε να του πετάνε πέτρα στο πρόσωπο και να τραυματιζεται.

Ο παίκτης της Πενιαρόλ, Μάξι Ολιβέιρα, δέχθηκε μια πέτρα από τους οπαδούς της Ροζάριο Σέντραλ στο τέλος του αγώνα του Κόπα Λιμπερταδόρες μετά το γεγονός ότι η ομάδα της Αργεντινής νίκησε με 1-0 την ομάδα του Μοντεβιδέο.

Η άγρια ​​και αιματηρή επίθεση σημειώθηκε όταν οι παίκτες της Πενιαρόλ πήγαν να χαιρετήσουν τους οπαδούς της Aurinegra και οι οπαδοί της Ροζάριο Σέντραλ άρχισαν να πετούν αντικείμενα από τις εξέδρες του γηπέδου «Gigante de Arroyito». Ένα από τα αντικείμενα, μια πέτρα, χτύπησε στο ζυγωματικό του Μάξι Ολιβέιρα, προκαλώντας τον τραυματισμό του.

Ο Ουρουγουανός παίκτης, εμφανώς θυμωμένος, αντιμετώπισε τους οπαδούς της Ροζάριο μετά τη επίθεση που δέχθηκε και χρειάστηκε να τον συγκρατήσουν οι συμπαίκτες του Γκουζμάν Ροντρίγκες, Κεπίγιο Γκονσάλες και Γκαστόν Ραμίρες.

«Ο Μάξι λιποθύμησε για μια στιγμή. Του πέταξαν μια πέτρα από τους οπαδούς της Ροζάριο Σέντραλ», επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της ομάδας, Χούλιο Τροτσάνσκι μετά το παιχνίδι.

«Πήγαμε να χαιρετίσουμε τον κόσμο μας όπως κάνουμε συνήθως σε κάθε παιχνίδι, τους ευχαριστούμε που ήρθαν εδώ, που μας ενθάρρυναν και μας υποστήριξαν. Ο κόσμος του Κεντρικού ήταν νευρικός και έγινε λίγο περίπλοκος. Ελπίζουμε να μην ξανασυμβεί γιατί δεν ήταν Δεν είναι καθόλου καλός. Ένας παίκτης πληγώθηκε. Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό και ότι έχει καλή ανάκαμψη. Είναι κάτι πολύ άσχημο και ελπίζουμε να μην συμβεί ξανά», εξήγησε ο παίκτης Λουκάς Ερνάντες.

Ο Μάξι Ολιβέιρα χρειάστηκε να μεταφερθεί σε ιατρικό κέντρο για να περιποιηθεί τα τραύματά του και να υποβληθεί σε διάφορες εξετάσεις.