Η Τσέλσι «άγγιξε» τη νίκη, αλλά στις καθυστερήσεις κάηκε από την Σέφιλντ
i

©Photo by Jan Kruger/Getty Images

Η Τσέλσι «άγγιξε» τη νίκη, αλλά στις καθυστερήσεις κάηκε από την Σέφιλντ

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:38 - 07.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:40 - 07.04.2024

Η Τσέλσι ήταν μία ανάσα από το τρίποντο που θα της έδινε τη δυνατότητα να παλέψει για την έξοδο στην Ευρώπη, όμως ισοφαρίστηκε στο 90+3' από την ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-2).

Η Τσέλσι ήταν μία ανάσα από το τρίποντο που θα της έδινε τη δυνατότητα να παλέψει για την έξοδο στην Ευρώπη, όμως ισοφαρίστηκε στο 90+3' από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-2), για την 32η αγωνιστική της Premier League.

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο παρέμεινε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 44 βαθμούς, ενώ οι λεπίδες είναι ουραγός με μόλις 16 πόντους.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά και μόλις στο 11ο λεπτό πήραν το προβάδισμα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κόνορ Γκάλαχερ, η μπάλα ήρθε στον Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος με κοντινό σουτ έκανε το 1-0 για τους «μπλε».

Ωστόσο οι γηπεδούχο κατάφεραν στο 32ο λεπτό και έφεραν το ματς στα ίσια. Ο Γκουστάβο Χάμερ βρήκε τον Τζέιντεν Μπογκλ και εκείνος με ωραίο σουτ νίκησε τον Τζόρτζε Πέτροβιτς για το 1-1 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 1-1.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι. Ο Όλιβερ ΜακΜπέρνι πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Πέτροβιτς.

Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο στο 66ο λεπτό βρήκε δίχτυα με τον Νόνι Μαντουέκε. Ο Άγγλος διεθνής με εξαιρετική κούρσα μπήκε στη περιοχή και με ωραίο τελείωμα νίκησε τον Ίβο Γκρμπιτς και έκανε το τελικό 1-2 για την Τσέλσι.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη στο ματς. Στο 90+3' ο Κάμερον Άρτσερ έκανε τη σέντρα, η μπάλα ήρθε στον ΜακΜπέρνι, ο οποίος με σουτ μέσα από τη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-2 για την Σέφιλντ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 32ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (33ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ