Ισόπαλo με τέσσερα γκολ το ντέρμπι στο Old Trafford - Κερδισμένη η Άρσεναλ που βρίσκεται στην κορυφή
i

©Photo by James Baylis - AMA/Getty Images

Ισόπαλo με τέσσερα γκολ το ντέρμπι στο Old Trafford - Κερδισμένη η Άρσεναλ που βρίσκεται στην κορυφή

Δημήτρης Χούπης 19:32 - 07.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:33 - 07.04.2024

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι στο Old Trafford ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ, με τους «κόκκινους» να πέφτουν στη δεύτερη θέση σε ισοβαθμία με την Άρσεναλ.

Ισόπαλη 2-2 έληξε η ματσάρα στο Old Trafford ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ, με τους «κόκκινους» να πέφτουν στη δεύτερη θέση σε ισοβαθμία με την πρώτη Άρσεναλ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ είχε το πάνω χέρι, έχοντας τόσο τις ευκαιρίες όσο και την κατοχή του αγώνα. Ενδεικτικό αυτού είναι ότι το ημίχρονο έληξε με τη Λίβερπουλ να έχει 15 σουτ και οι «κόκκινοι διάβολοι» κανένα. Οι «κόκκινοι» απείλησαν στο 3ο μόλις λεπτό με τον Σόμποσλαϊ, ο οποίος σούταρε και ο Ονάνα, που ήταν ο καλύτερος παίκτης των γηπεδούχων, το απέκρουσε.

Στο 18' ο Ούγγρος απείλησε και πάλι, αλλά πέντε λεπτά η Λίβερπουλ βρήκε το γκολ. Μετά από ένα κόρνερ, ο Νούνιες έπιασε μια κεφαλιά και ο Ντίας στο δεύτερο δοκάρι με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ. Στη συνέχεια οι «κόκκινοι» είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να βρει και δεύτερο τέρμα, αλλά σε καμία από τις περιπτώσεις δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα του Μάντσεστερ. Στο πρώτο σουτ στον αγώνα οι «κόκκινοι διάβολοι» ισοφάρισαν με το καταπληκτικό τέρμα του Μπρούνο Φερνάντες. Ο Πορτογάλος μετά από λάθος πάσα του Κουανσά, είδε τον Κέλεχερ εκτός τέρματος, σούταρε περίπου από το κέντρο και έκανε το 1-1 για την ομάδα του.

Από και έπειτα η κατάσταση του αγώνα άλλαξε. Οι παίκτες του Τεν Χαχ ανέβηκαν στο γήπεδο και στο 67ο λεπτό πήραν το προβάδισμα με τον Μεϊνού, ο οποίος με ένα ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κέλεχερ. Στο 84ο λεπτό ο Σαλάχ ισοφάρισε σε 2-2 από τα έντεκα βήματα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ