Σοκ: Βρέθηκαν ανθρώπινα λείψανα έξω από το προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
i

©Photo by Ryan Jenkinson / Getty Images/Getty Images

Σοκ: Βρέθηκαν ανθρώπινα λείψανα έξω από το προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δημήτρης Χούπης 21:30 - 05.04.2024

Σοκαρισμένοι ήταν οι αστυνομικοί και οι αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι σύμφωνα με Μέσα από την Αγγλία βρήκαν ανθρώπινα λείψανα έξω από το προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σοκαρισμένοι με αυτό που αντίκρισαν ήταν οι αστυνομικοί και οι αυτόπτες μάρτυρες έξω από το προπονητικό κέντρο της ακαδημίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συγκεκριμένα, λίγο έξω από το Kersal Dale, στο Σάλφορντ βρέθηκαν μέσα σε μια πλαστική σακούλα, ανθρώπινα λείψανα, κάτι που... πάγωσε όσους είδαν αυτό το άσχημο θέαμα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μάντσεστερ σε δηλώσεις που έκανε, σχολίασε ότι ακόμα τα λείψανα δεν έχουν ταυτοποιηθεί, αλλά οι έρευνες για φόνο έχουν ξεκινήσει ήδη. Τόνισε δε πως στην περιοχή έχουν μαζευτεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ενθάρρυνε όποιον έχει πληροφορίες για το συμβάν να μιλήσει με τις Αρχές.

«Θέλω να διαβεβαιώσω την τοπική κοινότητα ότι, αν και πρόκειται για ένα ανησυχητικό εύρημα, έχουμε μεγάλη παρουσία στην περιοχή για να ολοκληρώσουμε τις έρευνες. Ενθαρρύνω οποιονδήποτε μπορεί να έχει σχετικές πληροφορίες να μιλήσει με τους αστυνομικούς.

Το θύμα δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί, αλλά γνωρίζουμε ότι πίσω από αυτή την ανακάλυψη θα υπάρχει μια οικογένεια που έχασε ένα αγαπημένο της πρόσωπο και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα τους στηρίξουμε το συντομότερο δυνατό», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.