«Πάτησε» με φοβερή ανατροπή την Μπόρνμουθ η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Άστον Βίλα

«Πάτησε» με φοβερή ανατροπή την Μπόρνμουθ η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Άστον Βίλα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:59 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:06 - 21.04.2024

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Άστον Βίλα, βρήκε τον τρόπο να «λυγίσει» την Μπόρνμουθ (3-1). Κάπως έτσι αύξησε τη διαφορά από την Τότεναμ στο +6, έχοντας όμως δύο ματς περισσότερα.

Η Άστον Βίλα είδε την Μπόρνμουθ να παίρνει το προβάδισμα στο μεταξύ τους ματς, όμως τελικά βρήκε τον τρόπο να βγάλει αντίδραση. Κάπως έτσι, η αντίπαλος του Ολυμπιακού έφτασε στην ανατροπή, επικρατώντας στην έδρα της με 3-1, απολαμβάνοντας τη μοναξιά της τέταρτης θέσης στην Premier League.

Στο 18ο λεπτό η φιλοξενούμενη ζήτησε πέναλτι, όμως με παρέμβαση του VAR αυτό δεν δόθηκε. Τελικά στο 31' ο Σολάνκε έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, όταν αυτή τη φορά ο διαιτητής αποφάσισε να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών. Αυτό θα μπορούσε να είναι το σκορ του πρώτου μέρους, εντούτοις ο Ρότζερς στις καθυστερήσεις (45+1') έκανε μία φοβερή ενέργεια για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ντιαμπί χάρισε στην ομάδα του το γκολ που έφερε την ανατροπή, βρίσκοντας χώρο στην αντίπαλη περιοχή και εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Γουότκινς. Στο 78' διαμορφώθηκε το τελικό 3-1, όταν και πάλι ο τελευταίος έδωσε ασίστ, αυτή τη φορά στον Μπέιλι που σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

Κρίσταλ Πάλας - Γουέστ Χαμ 5-2

Την ίδια ώρα, η πρώην αντίπαλος του Ολυμπιακού, Γουέστ Χαμ, είδε την Κρίσταλ Πάλας να κάνει... πάρτι και να επικρατεί με 5-2. Το 1-0 έκανε ο Ολίσε στο 7', ενώ μέχρι το 20' οι Έζε και Έμερσον είχαν κάνει το 3-0. Ακολούθησε στο 31' ο Ματέτα για το 4-0, ενώ στο 40' οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-1. Στο δεύτερο μέρος ο Ματέτα βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα για τι 5-1 (64'), μέχρι να έρθει ο Μίτσελ και με το αυτογκόλ του να διαμορφώσει το τελικό 5-2.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 34ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: