Ολυμπιακός: Η πρόκριση πήγε στην άκρη - Φωνές και πάθος στην προπόνηση

Ολυμπιακός: Η πρόκριση πήγε στην άκρη - Φωνές και πάθος στην προπόνηση

Διονύσης Βερβελές 16:10 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:13 - 21.04.2024

Το κλίμα που επικρατεί στους «ερυθρόλευκους» ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Σίγουρα υπάρχει ένα κλίμα ευφορίας μετά από την πρόκριση που πήρε ο Ολυμπιακός, ωστόσο το μυαλό των ποδοσφαιριστών φαίνεται να έχει ήδη «γυρίσει» στις εγχώριες υποχρεώσεις. Τουλάχιστον έτσι φάνηκε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του Πειραιά το Σάββατο στο Ρέντη, εκεί όπου ακούστηκαν αρκετές φωνές και υπήρχε μεγάλο πάθος ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ.

Γνωρίζουν καλά οι «ερυθρόλευκοι» πως δεν είναι εύκολος αντίπαλος ο ΠΑΟΚ, όπως επίσης ξέρουν ότι σε περίπτωση που δεν κατακτήσουν τη νίκη, τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο εύκολα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ατζούν: «Ο Μαρινάκης μου είπε ότι δεν έχει ακούσει ξανά τόσο θόρυβο σε γήπεδο»
CONFERENCE LEAGUE

13:07 - 21.04.2024

Ατζούν: «Ο Μαρινάκης μου είπε ότι δεν έχει ακούσει ξανά τόσο θόρυβο σε γήπεδο»

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί μίλησε για την αγάπη που τρέφει για τη Φενέρμπαχτσε αλλά και για τον διάλογο που είχε με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη κατά τη διάρκεια της ρεβάνς μεταξύ της τουρκικής ομάδας και των Πειραιωτών στο «Σαρατσόγλου».

Ναι μεν η Ευρώπη εδώ που έχει φτάσει η ομάδα έχει γίνει σημαντική, όμως από την άλλη θέλει ο Ολυμπιακός να διεκδικήσει και τις όποιες ελπίδες έχει για το πρωτάθλημα ή ακόμη και να λανσαριστεί στην καλύτερη θέση που μπορεί ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Έτσι στο Ρέντη οι παίκτες θέλησαν να δείξουν και στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πως δεν έχουν μείνει στους πανηγυρισμούς της περασμένης Πέμπτης και της πρόκρισης επί της Φενέρμπαχτσε. Θέλουν να βγάλουν την ίδια συγκέντρωση και σοβαρότητα απέναντι στον ΠΑΟΚ, για να πάρουν τη νίκη και να συνεχίσουν μετά όπως πρέπει, καθώς ακολουθεί και το εκτός έδρας ματς με τον Άρη.

Η εικόνα αυτή άρεσε αρκετά στον Μεντιλίμπαρ, από τη στιγμή που βλέπει τους παίκτες του συγκεντρωμένους και αποφασισμένους να συνεχίσουν με νίκες και επιτυχίες και στην Ελλάδα. Γιατί το μυαλό ενός παίκτη μπορεί εύκολα να «χαλάσει» μετά από κάποια σημαντική επιτυχία και σε καμία περίπτωση ο Βάσκος τεχνικός δε θα ήθελε να δει κάτι τέτοιο.

Άλλωστε είπαμε πως τον Ολυμπιακός δεν τον... παίρνει να εμφανιστεί και χαλαρός απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως είναι ο ΠΑΟΚ, γιατί έχουν δείξει και οι Θεσσαλονικείς πως διεκδικούν το πρωτάθλημα και έχουν την ομάδα για να μπορέσουν να φτάσουν μέχρι το τέλος.