Λόπεθ: «Το γκολ που μας ακύρωσαν είναι καθαρό - Συμβαίνουν αυτά όταν παίζουμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα»

O Άνχελ Λόπεθ

i

© Intime

Λόπεθ: «Το γκολ που μας ακύρωσαν είναι καθαρό - Συμβαίνουν αυτά όταν παίζουμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:39 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:41 - 21.01.2024

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άνχελ Λόπεθ μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Στο ματς της 19ης αγωνιστικής στο Πανθεσσαλικό, ο ΠΑΟΚ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Βόλο και με σκόρερ τους Ντεσπόντοφ (2), Μουργκ, Τάισον και Τζίμα, έφτασε σε ακόμη μία ευρεία επικράτηση (1-5). Από την άλλη, ο Ντέλετιτς βρήκε το γκολ της μείωσης για τους Θεσσαλούς.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Άνχελ Λόπεθ στάθηκε στο γκολ του Βόλου, το οποίο ακυρώθηκε και σήκωσε... θύελλα αντιδράσεων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κλέψει πολλές μπάλες, κάναμε ευκαιρίες, δεν θυμάμαι ο ΠΑΟΚ να έκανε κάτι στην επίθεση, πέρα από τα δύο γκολ. Αδιαμφισβήτητα η φάση του πρώτου ημιχρόνου είναι το γεγονός πως μας ακυρώθηκε το γκολ, το οποίο είμαι απόλυτα βέβαιος πως είναι καθαρό. 

Σκοράραμε, πανηγυρίσαμε και μετά από λίγα λεπτά ο διαιτητής έτρεξε στο VAR και το ακύρωσε χωρίς κανένας να αντιληφθεί το παραμικρό. Σίγουρα όταν παίζουμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα συμβαίνουν αυτά. 

Αν το σκορ ήταν 1-1 θα είχαμε ένα άλλο παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα, ο πρόεδρος έκανε μεταγραφές και είμαστε όλοι μια οικογένεια. Οι παίκτες παίζουν με ενέργεια και είμαι πολύ περήφανος γι' αυτούς».

🔴Sportal Sunday Live με Άρης - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Κυριακής