Λουίς Ενρίκε: «Η κατάσταση με τον Εμπαπέ δεν έχει αλλάξει» (vid)

Λουίς Ενρίκε

i

PrTScr

Λουίς Ενρίκε: «Η κατάσταση με τον Εμπαπέ δεν έχει αλλάξει» (vid)

Κώστας Τόπας 15:43 - 24.02.2024

Σε συνέντευξη Τύπου, ο Λουίς Ενρίκε ερωτήθηκε για την κατάσταση του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά την εσωτερική ανακοίνωση της αποχώρησής του στο τέλος της σεζόν.

Μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από την Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της σεζόν, ο Κιλιάν Εμπαπέ εξακολουθεί να εμπλέκεται. Η ερώτηση τέθηκε στον Λουίς Ενρίκε, σε συνέντευξη Τύπου την παραμονή της αναμέτρησης στην έδρα της Ρεν (25/02, 18:05) για την 23η αγωνιστική της Ligue 1.

«Δεν βλέπω καμία διαφορά για κανέναν από τους παίκτες μου», απάντησε ο Ισπανός προπονητής.

«Αυτό που έρχεται στο άμεσο μέλλον είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για εμάς αύριο. Θέλουμε να συνεχίσουμε να δείχνουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο και σε όλες τις διοργανώσεις. Το να είσαι παίκτης της Παρί δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις. Αυτή είναι η δουλειά μου ως προπονητής», ανέφερε στη συνέχεια ο Λουίς Ενρίκε.

Το κίνητρο των παικτών αναφέρθηκε πολλές φορές κατά τη διάρκεια αυτής της συνέντευξης Τύπου, ιδίως λόγω του προβάδισμα 13 πόντων που έχει η Παρί έναντι της Μπρεστ, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της γαλλικής κατάταξης.

«Με το προβάδισμα έναντι της δεύτερης θέσης, σημαίνει ότι υπάρχει πιθανή έλλειψη κινήτρων», παραδέχτηκε. «Είναι κάτι που πρέπει να παλέψουμε. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε αγώνες και διοργανώσεις. Έρχεται το τελευταίο τρίτο, πρέπει να έχουμε καλή απόδοση σε όλες τις διοργανώσεις. Έρχονται πολλά πολύ καλά τεστ, αύριο θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας», κατέληξε ο Ισπανός τεχνικός.