Εξαλλος ο Λουίς Ενρίκε με δημοσιογράφο: «Αποτυχία είναι ότι δεν ξέρεις πόσες ομάδες παίζουν στο Champions League» (vid)

Λουίς Ενρίκε

i

PrtScr

Εξαλλος ο Λουίς Ενρίκε με δημοσιογράφο: «Αποτυχία είναι ότι δεν ξέρεις πόσες ομάδες παίζουν στο Champions League» (vid)

Κώστας Τόπας 08:39 - 12.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:15 - 29.05.2024

Εξαλλος ο Λουίς Ενρίκε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα - φιέστα με την Τουλούζ, καθώς τα έβαλε με δημοσιογράφο ο οποίος τον ρώτησε για τον αποκλεισμό από το Champions League.

Η σχέση του Λουίς Ενρίκε με τον Τύπο ήταν πάντα δύσκολη. Και στην Ισπανία και στη Γαλλία, από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η τελευταία έκρηξη του Λουίς Ενρίκε με έναν δημοσιογράφο ήρθε στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Τουλούζ, την πρώτη εμφάνιση του Ισπανού τεχνικού μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από το Champions League στα ημιτελικά, κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

«Υποθέτω ότι η ερώτηση μεταφράστηκε καλά η ερώτηση. Αναφέρθηκε η λέξη αποτυχία; Θα προσπαθήσω να είμαι ευγενικός. Πόσες ομάδες υπάρχουν στο Champions League; Σε ρωτάω», απάντησε ο Λουίς Ενρίκε, μιλώντας στον δημοσιογράφο. «Δεν ξέρεις πόσες; Ίσως η αποτυχία είναι να μην έχεις μελετήσει πόσες ομάδες παίζουν».

«Ας περάσουμε στην επόμενη ερώτηση για να αποφύγουμε το πρόβλημα», κατέληξε ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος λίγο αργότερα επιβεβαίωσε ότι ο αποκλεισμός από το Champions League «πονάει ακόμα».

«Είχαμε μεγάλες ελπίδες για αυτόν τον πιθανό τελικό του Champions League», συνέχισε ο Λουίς Ενρίκε. «Υποφέρουμε από αυτά τα δύο ματς, πιστεύουμε ότι δεν αντικατοπτρίζει τα πλεονεκτήματά μας. Ανυπομονούμε ήδη για τη φιέστα για αύριο, αλλά ήταν ένα σκληρό πλήγμα για όλους. Στο τέλος, παραμένει αυτή η αίσθηση ότι δώσαμε 100 % ακόμα κι αν το αποτέλεσμα δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο. Προχωράμε».

Έχοντας ήδη εξασφαλίσει τον τίτλο της Ligue 1 αυτή τη σεζόν, η Παρί Σεν Ζερμέν θα παίξει τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της σεζόν αυτή την Κυριακή κόντρα στη Τουλούζ (12/05, 22:00). Στη συνέχεια, οι Παριζιάνοι θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τη Νις, την ερχόμενη Τετάρτη (15/05, 22:00), πριν ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα με ταξίδι στην έδρα της Μετς την Κυριακή 19 Μαΐου. Ο τελικός του Coupe de France κόντρα στην Λυών θα γίνει στις 25 Μαΐου.