Ο Λουίς Σουάρες πέτυχε νέα γκολάρα με αδιανόητο σουτ (vid)

Λουίς Σουάρες

i

Λουίς Σουάρες/©instagram

Ο Λουίς Σουάρες πέτυχε νέα γκολάρα με αδιανόητο σουτ (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:24 - 22.05.2023 / Ανανεώθηκε: 10:28 - 22.05.2023

Ο Λουίς Σουάρες δείχνει ότι ακόμα... το χει παρά την ηλικία του, αφού μετά το γκολ στον αγώνα της Γκρέμιο με την Κρουζέιρο (1-1), βρήκε δίχτυα για ακόμη μία φορά με ένα εντυπωσιακό σουτ.

Ο Λουίς Σουάρες συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην Βραζιλία, καθώς δεν σταματάει να πετυχαίνει απίθανα γκολ. Στο ντέρμπι της Γκρέμιο με την Ιντερνασιονάλ (3-1) για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Ουρουγουανός φορ άνοιξε το σκορ κι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με μία οβίδα. Συγκεκριμένα, στο 7ο λεπτό, ο πρώην επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης και όχι μόνο, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ένα απίθανο σουτ και διαμόρφωσε το 1-0.

Ο πρώην επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται στην Γκρέμιο από τον Γενάρη του 2022. Στη βραζιλιάνικη ομάδα μάλιστα φαίνεται ότι τα πάει αρκετά καλά παρά τη μεγάλη του ηλικία. Συγκεκριμένα έχει βρει δίχτυα 11 φορές σε 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Αποδοκιμάστηκε από τους οργανωμένους της Παρί ο Μέσι - Στήριξη μέσω βιντεοκλήσης από Νεϊμάρ-Σουάρες
LIGUE 1

11:06 - 14.05.2023

Αποδοκιμάστηκε από τους οργανωμένους της Παρί ο Μέσι - Στήριξη μέσω βιντεοκλήσης από Νεϊμάρ-Σουάρες

Ο Λιονέλ Μέσι αποδοκιμάστηκε έντονα στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση από τους οργανωμένους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν. Στήριξη από τον κόσμο στα social media αλλά και από τους Νεϊμάρ και Λουίς Σουάρες.

Να θυμίσουμε πως πριν λίγες μέρες, ο 36χρονος θρύλος στον αγώνα της Γκρέμιο με την Κρουζέιρο πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι και δίνοντας έτσι τον βαθμό στην ομάδα του. Συγκεκριμένα πήρε την μπάλα εκτός περιοχής και έπιασε ένα σουτ με το εξωτερικό φάλτσο, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι του αντίπαλου τερματοφύλακα.