Ο αγαπημένος Λούκας Πέρεθ επέστρεψε στη Λα Κορούνια και επικράτησε παροξυσμός στο Ριαθόρ (vids)
i

Λούκας Πέρεθ/PrtScr

Ο αγαπημένος Λούκας Πέρεθ επέστρεψε στη Λα Κορούνια και επικράτησε παροξυσμός στο Ριαθόρ (vids)

Κώστας Τόπας 10:06 - 04.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:09 - 04.01.2023

Ο Λούκας Πέρεθ επέστρεψε στην αγαπημένη του Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, με τους οπαδούς να του επιφυλάσσουν μια εκπληκτική υποδοχή.

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ αποφάσισε να πληρώσει περίπου το μισό ποσό της ρήτρας αποδέσμευσής του από την Κάντιθ, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην τρίτη κατηγορία με την αγαπημένη του Λα Κορούνια.

Λούκας Πέρεθ vs Κριστιάνο Ρονάλντο: Οταν ο ρομαντισμός νικάει τα χρήματα
REST OF THE WORLD

10:10 - 03.01.2023

Λούκας Πέρεθ vs Κριστιάνο Ρονάλντο: Οταν ο ρομαντισμός νικάει τα χρήματα

Σε μέρες που ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπογράφει πλουσιοπάροχο συμβόλαιο 200 εκατ. ευρώ, ο Λούκας Πέρεθ αποφασίζει να αψηφήσει τα χρήματα για να αφήσει τη La Liga και να αγωνιστεί στην τρίτη κατηγορία για την αγαπημένη του, Λα Κορούνια.

Το βράδυ της Τρίτης (03/01) την ώρα που ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρουσιαζόταν από την Αλ Νασρ, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών με 200 εκατομμύρια ευρώ ετήσιες απολαβές, ο Λούκας Πέρεθ συστήθηκε... ξανά στη Λα Κορούνια και όπως ήταν λογικό στο Ριαθόρ έγινε… χαμός από τους οπαδούς.

Μπροστά σε 7.000 θεατές, ο Λούκας Πέρεθ χάρισε μπάλες, υπέγραψε αυτόγραφα και πόζαρε ξανά με όλους τους οπαδούς που του ζήτησαν μια αναμνηστική φωτογραφία. Ο Ισπανός επιθετικός έτριβε τα μάτια του με αυτό που συνέβαινε και μετά βίας συγκρατούσε τα δάκρυά του...

Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος επιθετικός επέστρεψε στην αγαπημένη του Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, προκειμένου να τη βοηθήσει να ξεκολλήσει από την τρίτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.