Λουτσέσκου: «Αξίζαμε τη νίκη, μέσα με Παναθηναϊκό ο Τάισον»
i

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου / © Intime

Λουτσέσκου: «Αξίζαμε τη νίκη, μέσα με Παναθηναϊκό ο Τάισον»

Sportal newsroom 22:39 - 14.01.2023

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε πως ο ΠΑΟΚ άξιζε να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ αποκάλυψε πότε θα είναι έτοιμος ο Τάισον.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της NOVA μετά την ισόπαλη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας, ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε να πάρει τη νίκη.

Επιπλέον, ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε για την ετοιμότητα του Τάισον, αποκαλύπτοντας πως «ίσως είναι στον πάγκο στο επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι ξεκάθαρο πως είχαμε πολλές φάσεις και δεν σκοράραμε. Ο δεύτερος λόγος είναι πως είμαστε συγχυσμένοι έχοντας στο μυαλό μας την ανάγκη να κερδίσουμε. Πήραμε λάθος αποφάσεις, θα έπρεπε να αξιολογήσουμε καλύτερα κάποιες στιγμές του αγώνα. 

Κρατάμε την προσπάθεια που κάναμε μέχρι τέλους. Δημιουργήσαμε συνθήκες και με στεναχωρεί που δεν πήραμε μία νίκη που βάση απόδοσης την αξίζαμε.

Έρχονται δύσκολα παιχνίδια, όπως δύσκολα παιχνίδια παίξαμε όλο αυτό το διάστημα. Θα πρέπει να κρατήσουμε την προσπάθειά μας να είναι οδηγός. Θα έρθει η στιγμή που θα επιβραβευτείς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να συνεχίσουμε».

Για τον Τάισον: «Ίσως είναι στον πάγκο στο επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο κύπελλο. Γιατί τους χρειαζόμαστε όλους».