Λουτσέσκου: «Δώσαμε εύκολα λάθη στον Ολυμπιακό»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

i

©intime

Λουτσέσκου: «Δώσαμε εύκολα λάθη στον Ολυμπιακό»

Sportal newsroom 23:26 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 23:26 - 05.04.2023

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στα λάθη που έκανε η ομάδα του και έδωσε τη δυνατότητα γι’ ανατροπή στον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο Φάληρο, αλλά δεν κατάφερε να φύγει αήττητος.

Οι Θεσσαλονικείς έκαναν αρκετά λάθη και στο δεύτερο ημίχρονο μετά το 1-1 κατέρρευσαν. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το ματς αναφέρθηκε στα εύκολα λάθη που έκαναν οι παίκτες του κι έδωσαν τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να φτάσει στην ανατροπή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην Cosmote TV:

Με καρδιά πρωταθλητή ο Ολυμπιακός, ισοπέδωσε τον ΠΑΟΚ και παραμένει ζωντανός στη μάχη του τίτλου!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:56 - 05.04.2023

Με καρδιά πρωταθλητή ο Ολυμπιακός, ισοπέδωσε τον ΠΑΟΚ και παραμένει ζωντανός στη μάχη του τίτλου!

Απολαυστικός Ολυμπιακός, έφερε… τούμπα τον ΠΑΟΚ! Οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στη ροή του ματς έμειναν πίσω στο σκορ, αλλά με εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος πήραν τη νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης» (3-1) και παραμένουν ζωντανοί στη διεκδίκηση του τίτλου.

«Όταν έχεις το προβάδισμα πρέπει να παίξεις με την ίδια συγκέντρωση αποφεύγοντας τα εύκολα λάθη. Αυτό συνέβη. Αν εξαιρέσουμε την πίεση στο πρώτο 20λεπτο, μετά το 0-1 τα πράγματα ήταν ισορροπημένα. Είχαμε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, αλλά ο Πασχλάκης έκανε δυο φανταστικές επεμβάσεις. Κάναμε εύκολα λάθη και δώσαμε στον Ολυμπιακό τη δυνατότητα να σκοράρει.

Θα πρέπει να διαχειρίζεσαι καλύτερα τις επιθετικές καταστάσεις και να μην δίνεις την ευκαιρία στον Ολυμπιακό. Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει τα εύκολα λάθη. Το πρώτο γκολ ήταν ένα εξαιρετικό τέρμα από τον Μπακαμπού, οπότε είναι μια γενικότερη κατάσταση».