Η βαθμολογία των playoffs της Super League: Χέρι-χέρι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ στην κορυφή, παραμένει στο κόλπο ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

i

© Intime

Η βαθμολογία των playoffs της Super League: Χέρι-χέρι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ στην κορυφή, παραμένει στο κόλπο ο Ολυμπιακός

Sportal newsroom 22:53 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 23:10 - 05.04.2023

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ επικράτησαν των Άρη και Βόλο αντίστοιχα και συγκατοικούν ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας των playoffs της Super League, ενώ ακολουθεί από κοντά ο Ολυμπιακός που νίκησε τον ΠΑΟΚ.

Η μάχη για το συγκλονιστικό φετινό πρωτάθλημα συνεχίζεται μετά και από την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League!

Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας η ΑΕΚ πήρε τη νίκη επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό με 1-0 και ανέβηκε στην κορυφή προσωρινά, αφού λίγο αργότερα βρήκε για συγκάτοικο τον Παναθηναϊκό, καθώς οι «πράσινοι» έφυγαν με το διπλό από «Κλ. Βικελίδης», νικώντας τον Άρη με 1-0.

Η αυλαία έπεσε με το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου οι Πειραιώτες πανηγύρισαν τη νίκη με 3-1 και έμειναν στην 3η θέση με 63 βαθμούς και στο -3 από την κορυφή. Από την άλλη πλευρά, οι Θεσσαλονικείς βγήκαν εκτός διεκδίκησης του τίτλου, αφού έμειναν στην 4η θέση με 57 βαθμούς.