Έξαλλος ο Λουτσέσκου: «Είναι ντροπή, η ΑΕΚ έχει εξωαγωνιστική βοήθεια»
i

Λουτσέσκου / © Intime

Έξαλλος ο Λουτσέσκου: «Είναι ντροπή, η ΑΕΚ έχει εξωαγωνιστική βοήθεια»

Sportal newsroom 22:51 - 19.02.2023 / Ανανεώθηκε: 22:59 - 19.02.2023

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου επιτέθηκε στην ΑΕΚ μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως η Ένωση έχει εξωαγωνιστική βοήθεια στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΚ με 2-0 και πλέον η βαθμολογία στην κορυφή της Super League παίρνει... φωτιά, μετά και την απογευματινή νίκη του Ολυμπιακού επί της Λαμίας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου εμφανίστηκε έξαλλος μετά το τέλος του παιχνιδιού και επιτέθηκε στην Ένωση, τονίζοντας πως η ομάδα της Αθήνας έχει εξωαγωνιστική βοήθεια στο φετινό πρωτάθλημα. Αφορμή για τον ίδιο στάθηκαν, όπως τόνισε, τα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών του Αλμέιδα, τα οποία δεν τιμώρησε ο διαιτητής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού: 

«Ήταν μία φοβερή εμπειρία. Είχαμε συγκέντρωση σε κάθε λεπτομέρεια και πνεύμα μαχητή μαζί με τεράστια αποφασιστικότητα για να κερδίσουμε. Αυτό σημαίνει τρείς βαθμοί. Δεν μπορώ να χαρώ τη νίκη γιατί αυτό που είδα. 

Αυτόν τον πόλεμο, αυτή την πίεση. Είναι ντροπή αυτό που έκαναν. Θα πρέπει να παρέμβει η Ομοσπονδία και η Super League. Η ΑΕΚ έπαιζε τελείως επιθετικά. Αυτό δεν είναι φυσιολογικό πρωτάθλημα. Αυτό το πρωτάθλημα έχει να κάνει με τις εξωαγωνιστικες σχέσεις. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο.

Κρίμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το καταστρέφουν οι άνθρωποι που το περιτριγυρίζουν. Έχουν τρομερή ομάδα, τρομερό προπονητή και τρομερούς παίκτες. Αλλά η ΑΕΚ έχει εξωαγωνιστικη βοήθεια».

Περισσότερα σε λίγο...