Λουτσέσκου: «Είχαμε την υπευθυνότητα, αλλά δεν ήταν εύκολο»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© intime

Λουτσέσκου: «Είχαμε την υπευθυνότητα, αλλά δεν ήταν εύκολο»

Δημήτρης Χούπης 22:25 - 03.01.2024

Ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του ήταν ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τη νέα νίκη του ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά επί του ΟΦΗ.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με ευκολία του ΟΦΗ με 4-0 και μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα για το 2024. Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Θεσσαλονίκης παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τον αγώνα φάνηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την εικόνα των παικτών του, λέγοντας πως η ομάδα του είχε την υπευθυνότητα. Ωστόσο δεν ήταν εύκολο παιχνίδι σύμφωνα με τα λεγόμενά του. Αναφορά έκανε και στον Μάρκος Αντόνιο, για τον οποίο σχολίασε πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες θέσεις, αφού έχει αρκετή ποιότητα. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για το ματς: «Είχαμε να δουλέψουμε αρκετά στο ματς. Ίσως το αποτέλεσμα ήταν έτσι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, είχαμε τα πέναλτι, αλλά δεν ήταν εύκολο. Χρειαζόμασταν να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ο ΟΦΗ έχει ποιότητα μπορούσε να ελέγξει το παιχνίδι, όπως δεν μπορούν κάποιες άλλες ομάδες του πρωταθλήματος. Καταφέραμε να παίξουμε καλά στους χώρους που βρήκαμε. Είχαμε την υπευθυνότητα και παίξαμε καλά».

Για τον Μάρκος Αντόνιο: «Είδατε ότι οι παίκτες έδειξαν με τις κινήσεις τους ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε άλλες καταστάσεις και θέσεις. Ναι μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκεί σε άλλες καταστάσεις. Ο Μουργκ και ο Κωνσταντέλιας έτρεξαν πολύ και κουράστηκαν Μπήκε στο 2-0 και τα πήγε πολύ καλά. Έχει ισχυρή ποιότητα, να μάχεται να παλεύει. Δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει μια εναλλακτική λύση για εμάς».