Λουτσέσκου: «Η ομάδα μου μου έδωσε λόγο να έχω αυτοπεποίθηση»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Λουτσέσκου: «Η ομάδα μου μου έδωσε λόγο να έχω αυτοπεποίθηση»

Κώστας Τσιακλής 22:53 - 27.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:54 - 27.07.2023

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τη Μπεϊτάρ (0-0) και παρά το αποτέλεσμα είπε πως η ομάδα του του έδωσε το λόγο να έχει αυτοπεποίθηση.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να «σπάσει» την κλειστή άμυνα της Μπεϊτάρ και έμεινε στο 0-0 στην Τούμπα, σε ένα παιχνίδι που ήταν στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Conference League. Ο προπονητής του «δικέφαλου του βορρά», Ραζβάν Λουτσέσκου, παρά το αποτέλεσμα δήλωσε πως η ομάδα του του έδωσε λόγο να έχει αυτοπεποίθηση ενώ για τη ρεβάνς είπε πως πλέον στο ποδόσφαιρο δεν παίζει ρόλο αν παίζεις εντός ή εκτός έδρας.

Για το παιχνίδι ο Ρουμάνος τεχνικός είπε τα εξής:

Για πρώτη φορά σε αυτή την περίοδο προετοιμασίας, η ομάδα μου μου έδωσε τον λόγο να έχω πολύ αυτοπεποίθηση, να την πιστέψω. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δώσαμε ενέργεια, δώσαμε μάχες απέναντι σε μία ομάδα που αμύνθηκε πάρα πολύ βαθιά. Εμείς είχαμε τα γνωστά μας προβλήματα με παίκτες που ήρθαν αργά, αλλά παρόλα αυτά η ομάδα μου μού έδωσε το έναυσμα να της έχω εμπιστοσύνη.

Ο ΠΑΟΚ «κόλλησε» στο 0-0 με την Μπεϊτάρ και πάει στο Ισραήλ για την πρόκριση
CONFERENCE LEAGUE

22:29 - 27.07.2023

Ο ΠΑΟΚ «κόλλησε» στο 0-0 με την Μπεϊτάρ και πάει στο Ισραήλ για την πρόκριση

Ο ΠΑΟΚ στην ευρωπαϊκή του πρεμιέρα ήρθε ισόπαλος 0-0 με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (0-0) και πλέον έκανε τη ζωή του κάπως πιο δύσκολη αναφορικά με τη ρεβάνς στο Ισραήλ. Ο Δικέφαλος έχασε πέναλτι με τον Σβαμπ, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Για τη ρεβάνς ο Λουτσέσκου ανέφερε: 

Σήμερα στο ποδόσφαιρο δεν παίζει ρόλο το εντός ή εκτός έδρας. Οι ομάδες αυτές θα είναι και δεν θα αλλάξουν. Εμείς θα αγωνιστούμε κι είμαι χαρούμενος που η ομάδα μου μου πήρε κάποιες ανησυχίες που είχα πριν.