Η πιο βαριά ήττα του Λουτσέσκου στην Τούμπα σε ματς πρωταθλήματος

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Η πιο βαριά ήττα του Λουτσέσκου στην Τούμπα σε ματς πρωταθλήματος

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:00 - 18.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:01 - 18.02.2024

Το εμφατικό διπλό του Ολυμπιακού (1-4) αποτελεί τη βαρύτερη εγχώρια εντός έδρας ήττα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στην Τούμπα κι έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα!

Με σκόρερ τους Ναβάρο, Ποντένσε και Ελ Κααμπί (2), οι Πειραιώτες έστησαν «πάρτι» στη Θεσσαλονίκη, ενώ το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΟΚ ήταν να βρει το γκολ της ισοφάρισης με τον Ντεσπόντοφ (1-4).

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Πειραιά έφτασε τους 47 πόντους, ούσα στο -5 από την κορυφή πλέον. Από την άλλη, ο Δικέφαλος μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό Κυπέλλου έμεινε μακριά από τη νίκη για δεύτερο σερί ματς. 

Μάλιστα, αυτό το εμφατικό διπλό του Ολυμπιακού (1-4) αποτελεί τη βαρύτερη εγχώρια εντός έδρας ήττα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Λουτσέσκου: «Ήμασταν αφελείς, ο Ολυμπιακός ήταν πιο έξυπνος σήμερα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:50 - 18.02.2024

Λουτσέσκου: «Ήμασταν αφελείς, ο Ολυμπιακός ήταν πιο έξυπνος σήμερα»

Μετά τη λήξη του ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, στάθηκε στην αφέλεια που έδειξε η ομάδα του σε ορισμένες φάσεις, η οποία και έκρινε την έκβαση του αγώνα.

Την περσινή σεζόν, οι ασπρόμαυροι ηττήθηκαν στην Opap Arena με 4-0 από την ΑΕΚ για τα play offs κι αυτό ήταν το πιο «εφιαλτικό» βράδυ για τον 55χρονο τεχνικό στο πρωτάθλημα.