Η ΑΕΚ πάτησε κορυφή και ο Ολυμπιακός παραμένει ζωντανός: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

ΑΕΚ και Ολυμπιακός

Η ΑΕΚ πάτησε κορυφή και ο Ολυμπιακός παραμένει ζωντανός: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:27 - 18.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:38 - 18.02.2024

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστιο «διπλό» στην Τούμπα, κόντρα στον ΠΑΟΚ, χαρίζοντας στην ΑΕΚ την κορυφή του πρωταθλήματος. Δείτε τη βαθμολογία της Stoiximan Super League

Με τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει σπουδαίο «διπλό» στην Τούμπα, κόντρα στον ΠΑΟΚ, ολοκληρώθηκε η 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Χάρη στα γκολ των Ναβάρο, Ποντένσε και Ελ Κααμπί, οι Πειραιώτες επικράτησαν με 4-1 στο εκτός έδρας ματς τους, δείχνοντας πως υπάρχουν ακόμα ελπίδες για την κορυφή και πως είναι ακόμα ζωντανοί.

Σε αυτή βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής η ΑΕΚ, η οποία πλέον έχει πλέον 52 βαθμούς. Η Ένωση επικράτησε με 3-0 της Κηφισιάς και απολαμβάνει την πρώτη θέση, από την οποία ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός απέχουν με έναν βαθμό (51) και ο Ολυμπιακός πλέον πέντε. Τα γκολ σκόραραν οι Λιβάι Γκαρσία και Λιούμπισιτς, με την Ένωση να παίρνει άνετα τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. 

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν ήταν η μοναδική ομάδα που έχασε βαθμούς, αφού το «τριφύλλι» το βράδυ του Σαββάτου (17/2) έμεινε στο 2-2 με τη Λαμία. Σε περίπτωση νίκης, η ομάδα του Τερίμ θα έπαιρνε την πρώτη θέση, φτάνοντας τους 53 πόντους. Πάντως αυτό το «Χ» ήταν πολύ σημαντικό για τους Φθιωτούς, με το κλαμπ του Λεωνίδα Βόκολου να συνεχίζει την προσπάθεια που κάνει για την έκτη θέση. 

Αναλυτικά η βαθμολογία της Stoiximan Super League: