Λουτσέσκου: ««Να μην παρεκκλίνουμε από τον στόχο»

Λουτσέσκου

i

© intime

Λουτσέσκου: ««Να μην παρεκκλίνουμε από τον στόχο»

Όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα κόντρα στην Αμπερντίν.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έδωσε το στίγμα των σκέψεων του για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Αμπερντίν, τονίζοντας ότι οι παίκτες του δεν θα πρέπει να παρεκκλίνουν από τον στόχο τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις διαφορές ανάμεσα στην Χαρτς και την Αμπερντίν:

 «Πιστεύω ότι στο ποδόσφαιρο δεν είναι σωστό να μιλάμε και να συγκρίνουμε παιχνίδια, είναι δύο τελείως διαφορετικά ματς αυτό με την Χαρτς και αυτό κόντρα στην Αμπερντίν. Είναι ένα παιχνίδι που θα πρέπει να παρουσιαστούμε με το σωστό πνεύμα, να βάλουμε την δική μας οργάνωση και ποιότητα για να πάρουμε τη νίκη».

Για την μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ

«Η αλήθεια είναι ότι δεν κοιτάω τους αριθμούς, παρόλα αυτά γνωρίζεται την φιλοσοφία μας, είναι παιχνίδι το παιχνίδι. Έχουμε κάνει κάποια καλά παιχνίδια για να καταφέρουμε να φτάσουμε στους ομίλους και να είμαστε στην πρώτη θέση. Θέλουμε να εστιάσουμε απόλυτα στο αυριανό παιχνίδι και να μην σκεφτούμε τίποτα άλλο που θα μας κάνει να παρεκκλίνουμε από τον στόχο μας».

Για το αν θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από τα ματς με την Χαρτς: 

«Δεν θέλω να συγκρίνω καταστάσεις και στιγμές, μπορεί να είμαστε κάπως διαφορετικοί, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εστιάσουμε στο αυριανό παιχνίδι. Ήταν μια καλή νίκη αυτή που έγινε κόντρα στην Χαρτς, γιατί μας έδωσε την πρόκριση. Γίνεται σιγά-σιγά η εισαγωγή των νέων παικτών, μαθαίνουν την φιλοσοφία της ομάδας.

Η στρατηγική μας είναι γενικότερα να χρησιμοποιούμε όσο περισσότερους ποδοσφαιριστές μπορούμε από το ρόστερ μας, μεγαλώνουμε την βάση των παικτών μας και μπορούμε να φρεσκάρουμε πνευματικά τους παίκτες μου για τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχουμε».

Για το τι θα σήμαινε μία νίκη αύριο: «Δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι αυτή τη στιγμή, ενδεχομένως θα το συζητήσουμε αύριο».

Για το ότι θα γίνει ο προπονητής με τις περισσότερες συμμετοχές στον πάγκο του ΠΑΟΚ:

 «Ποτέ δεν το σκέφτομαι αυτό. Εμείς αυτό που σκεφτόμαστε είναι να μπούμε στο γήπεδο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και αύριο είναι ένα τέτοιο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα θέλουμε να προχωρήσουμε και θα δούμε ότι άλλο έρθει».