Τόμας: «Είμαι πεινασμένος για περισσότερα γκολ - Έχουμε έρθει για τους τρεις βαθμούς»

Μπράντον Τόμας

i

© Intime

Τόμας: «Είμαι πεινασμένος για περισσότερα γκολ - Έχουμε έρθει για τους τρεις βαθμούς»

Μάνος Τσαλγατίδης 21:34 - 25.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:36 - 25.10.2023

Ο Μπράντον Τόμας μίλησε για το επερχόμενο ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στην Αμπερντίν, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τον κόσμο του Δικεφάλου που ετοιμάζεται για ακόμη ένα ταξίδι.

Ο πρωτοπόρος του ομίλου ΠΑΟΚ καλείται να δώσει συνέχεια στο σερί!

Ο Δικέφαλος θα τεθεί αντιμέτωπος με την Αμπερντίν στην Σκωτία (26/10, 22:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Conference League.

Ο Μπράντον Τόμας εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα γκολ και τις ασίστ που έχει σημειώσει, τονίζοντας ότι είναι πεινασμένος για περισσότερα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τι περιμένει από την αναμέτρηση με την Αμπερντίν: «Δεν περιμένουμε ένα εύκολο παιχνίδι. Ξέρουμε τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου, είμαστε προετοιμασμένοι πνευματικά, τα πράγματα πηγαίνουν καλά, οπότε θέλουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο».

Για τα γκολ και τις ασίστ του: «Φυσικά είναι σημαντικό για εμένα. Είναι κάτι που με χαροποιεί, είναι κάτι που δίνει βοήθεια στην ομάδα. Είμαι πεινασμένος θέλω να σκοράρω περισσότερα, θέλω να δώσω περισσότερες ασίστ, είναι κάτι που βοηθάει την ομάδα και θέλω να συνεχίσω έτσι».

Για τα γκολ που σκοράρει ο ΠΑΟΚ: «Είναι το στυλ μας, θέλουμε να σκοράρουμε γκολ, δεν θέλουμε να τελειώνουν τα παιχνίδια στο μηδέν. Αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού μας. Πάντα θέλουμε περισσότερα πράγματα, σε αυτή τη γραμμή πρέπει να συνεχίσουμε».

Για την υποστήριξη των οπαδών του ΠΑΟΚ και το μήνυμα που θέλει να στείλει: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τον κόσμο που θα κάνει το ταξίδι από την Θεσσαλονίκη, έρχονται από πολύ μακριά, είναι απίστευτο. Είναι πάντα δίπλα μας και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό».

Για τις άσχημες καιρικές συνθήκες: «Είναι κάτι για το οποίο έχουμε προετοιμαστεί, έχουμε μια εμπειρία από την Σκωτία, αλλά έχουμε έρθει για τους τρεις βαθμούς».