Η Αμπερντίν ψάχνει δημόσια εθελοντές ενόψει ΠΑΟΚ

Οπαδοί ΠΑΟΚ

i

© Intime

Η Αμπερντίν ψάχνει δημόσια εθελοντές ενόψει ΠΑΟΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:10 - 25.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:11 - 25.10.2023

Ενόψει και της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Πέμπτη (26/10, 22:00), η Αμπερντίν έσπευσε να ζητήσει τη βοήθεια των οπαδών με σκοπό να κυλήσουν όλα ομαλά.

Σε ρυθμούς... ΠΑΟΚ κινούνται άπαντες στο «στρατόπεδο» της Αμπερντίν.

Την ερχόμενη Πέμπτη (26/10, 22:00), ο Δικέφαλος θα τεθεί αντιμέτωπος εκτός έδρας με την ομάδα της Σκωτίας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Conference League. Να θυμίσουμε πως το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μετά το απόλυτο (2/2) στις πρώτες δύο αγωνιστικές κόντρα σε Ελσίνκι και Άιντραχτ Φρανκφούρτης. 

Τις τελευταίες ώρες, οι ιθύνοντες της Αμπερντίν «τρέχουν» για να τα έχουν όλα έτοιμα, ενώ μάλιστα μέσω επίσημης ανακοίνωσης ζήτησαν εθελοντές. «Θέλετε να παίξετε το δικό σας ρόλο στην προετοιμασία του Pittodrie, σε μια βραδιά κάτω από τα ευρωπαϊκά φώτα; Ο σύλλογος αναζητά εθελοντές για την Πέμπτη, μεταξύ 12:00- 13:00 το μεσημέρι», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση της Αμπερντίν στους λογαριασμούς της στα social media.

«Ο ΠΑΟΚ προμηθεύτηκε επιπλέον εισιτήρια για Σκωτία μετά το sold out»

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στο «Pittodrie Stadium» και να στήσουν μία μικρή Τούμπα σε ακόμη ένα εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς του Δικεφάλου. Όπως έγινε γνωστό από τα ΜΜΕ της Σκωτίας, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ προμηθεύτηκε επιπλέον εισιτήρια διότι τα πρώτα 1.000 εξαντλήθηκαν άμεσα.

Από την άλλη, η Αμπερντίν με τη σειρά της ανακοίνωσε πως μέχρι στιγμής έχουν έχουν φύγει 14.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ κι όπως όλα δείχνουν το sold out είναι κοντά, αν αναλογιστούμε πως το γήπεδό χωράει περίπου 22.000 θεατές.