Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για την ενδεκάδα

Λουτσέσκου

i

© Intime

Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για την ενδεκάδα

Μάνος Τσαλγατίδης 09:20 - 25.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:22 - 25.10.2023

Οι δοκιμές ενδεκάδας του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου για τον αγώνα με την Αμπερντίν.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την, εν Ελλάδι, προετοιμασία του για την αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Conference League με την Αμπερντίν, και από το βράδυ της Τρίτης (24/10), βρίσκεται στη Σκωτία.

Ο Δικέφαλος θα έχει ακόμα μια προπόνηση στο Αμπερντίν, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για το αρχικό σχήμα της ομάδας το βράδυ της Πέμπτης (26/10, 22:00).

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι αναμένεται να παραμείνει κάτω από τα γκολπόστ, με τον Ρουμάνο τεχνικό να προσανατολίζεται σε μια άμυνα με αλλαγές, σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο.

Όπως προκύπτει, ο Ράφα Σοάρες έχει το προβάδισμα για το αριστερό της άκρο, με τους Κουλιεράκη, Έκονγκ να επιστρέφουν στο κέντρο αυτής, και τον Βιεϊρινια να ξεκινά στα δεξιά.

Το δίδυμο Τσιγγάρας- Σβαμπ είναι αρκετά πιθανό να επιστρέψει στον άξονα, ενώ ένα ερωτηματικό υπάρχει στην τριάδα πίσω από τον φορ.

Ο Αν. Ζίβκοβιτς αναμένεται να ξεκινήσει στο ένα άκρο, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια στη θέση «10», ενώ την τρίτη θέση της μεσοεπιθετικής γραμμής διεκδικούν οι Τάισον και Ντεσπόντοφ.

Για την κορυφή της επίθεση, το προβάδισμα έχει ο Μπράντον Τόμας.