Η «ασπρόμαυρη» τετράδα που δεν χάνει ματς

Ζίβκοβιτς - Κωνσταντέλιας

i

Ζίβκοβιτς - Κωνσταντέλιας/ ©Intime

Η «ασπρόμαυρη» τετράδα που δεν χάνει ματς

Μάνος Τσαλγατίδης 00:01 - 25.10.2023 / Ανανεώθηκε: 00:15 - 25.10.2023

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ που έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής και στα 16 παιχνίδια των «ασπρόμαυρων».

Ο ΠΑΟΚ έδωσε το 16ο επίσημο παιχνίδι τη φετινή σεζόν, την Κυριακή (22/10) κόντρα στον Ατρόμητο. Το πρώτο κομμάτι της αγωνιστικής χρονιάς έως τώρα έχει θετικό πρόσημο για το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου, το οποίο βρίσκεται εντός όλων των στόχων του.

Πλέον έρχεται ένα αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα με διαδοχικές αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη για τους «ασπρόμαυρους». Αυτή την εβδομάδα ο Δικέφαλος θα δοκιμαστεί στη Σκωτία, ενώ έπειτα έχει ντέρμπι στη Super League, καθώς θα βρει στο δρόμο του την ΑΕΚ.

Το δεδομένο είναι πως ο Ρουμάνος τεχνικός χρειάζεται όλους τους παίκτες του ρόστερ στη διάθεσή του και κανείς δεν είναι περιττός τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Φυσικά, υπάρχουν ποδοσφαιριστές του ρόστερ, οι οποίοι έχουν καταγράψει το απόλυτο στις συμμετοχές σε παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Συμμετοχή και στα 16 φετινά επίσημα ματς του Δικεφάλου έχει ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, ο οποίος δεν έχει χάσει ούτε λεπτό από ματς της ομάδας! Στην ίδια λίστα βρίσκονται και οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Στέφαν Σβαμπ και Γιάννης Κωνσταντέλιας. Ο τελευταίος βρίσκεται πιο πίσω συγκριτικά με άλλους ποδοσφαιριστές στα αγωνιστικά λεπτά, ωστόσο έχει συμμετάσχει σε όλα τα ματς του ΠΑΟΚ.

Με μια συμμετοχή λιγότερη ακολουθούν οι Μπράντον Τόμας και Τάισον, οι οποίοι αποτελούν, επίσης, παίκτες του βασικού κορμού του Δικεφάλου.