Ο Λουτσέσκου περιμένει την Αμπερντίν για να... χτίσει τον μύθο του

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Ο Λουτσέσκου περιμένει την Αμπερντίν για να... χτίσει τον μύθο του

Η επερχόμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην Σκωτία κόντρα στην Αμπερντίν (26/10) έχει αποκτήσει ξεχωριστή σημασία για τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Μετά τις νίκες κόντρα σε Ελσίνκι και Άιντραχτ Φρανκφούρτης στις πρώτες δύο αγωνιστικές των ομίλων του Conference League, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή και πλέον έχει μπροστά του ακόμη έναν ευρωπαϊκό «τελικό».

Ο Δικέφαλος θα τεθεί αντιμέτωπος εκτός έδρας με την Αμπερντίν (26/10, 22:00) και θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί που έχει χτίσει από τα προκριματικά του φετινού καλοκαιριού.

Η επερχόμενη αναμέτρηση στην Σκωτία, έχει αποκτήσει ξεχωριστή σημασία για τον τεχνικό του Δικεφάλου Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος είναι έτοιμος να καταγράψει ακόμη ένα ρεκόρ στον «ασπρόμαυρο» πάγκο.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει η έγκυρη σελίδα που ασχολείται με θέματα στατιστικών για τα τμήματα του ΠΑΟΚ «Η Ασπρόμαυρη Βίβλος», ο Ρουμάνος προπονητής αναμένεται να γίνει ο προπονητής του συλλόγου με τους περισσότερους αγώνες στην ιστορία. 

Γιατρός του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: «Η απόφαση ήταν να φύγει ο Γκαρθία σε ιδιωτικό νοσοκομείο - Ο Χουάνκαρ δεν άκουγε»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:34 - 24.10.2023

Γιατρός του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: «Η απόφαση ήταν να φύγει ο Γκαρθία σε ιδιωτικό νοσοκομείο - Ο Χουάνκαρ δεν άκουγε»

Ο γιατρός του «περιβόητου» ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός το 2018 μίλησε για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα, ενώ δεν παρέλειψε να συγκρίνει τον τραυματισμό του Γκαρθία με αυτόν του Χουάνκαρ.

«Την ερχόμενη Πέμπτη, ο Răzvan Lucescu θα γίνει και τυπικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ με τους περισσότερους αγώνες στην ιστορία. Χθες κοουτσάρισε τον 212ο ολοκληρωμένο του αγώνα (όσους έχει και ο Άγγελος Αναστασιάδης), ενώ έχει «χρεωμένα» και δύο ματς στα οποία έχασε εξωαγωνιστικά (δύο εξωαγωνιστικά έχει και ο Αναστασιάδης). Άρα, όπως και να το δει κανείς, είτε στον «κανονικό» 213ο, είτε στον επίσημο 215ο, στη Σκωτία θα ανεβεί μόνος πρώτος σε μια λίστα που τηρείται εδώ και 97 χρόνια», αναφέρει χαρακτηριστικά η «Η Ασπρόμαυρη Βίβλος».