Ο Ελ Καντουρί προπονείται ατομικά στη Θεσσαλονίκη με φόντο τη... μεταγραφική αγορά της Super League (pic)

Ελ Καντουρί

i

© Intime

Ο Ελ Καντουρί προπονείται ατομικά στη Θεσσαλονίκη με φόντο τη... μεταγραφική αγορά της Super League (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:10 - 23.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:15 - 23.10.2023

Μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, ο Ομάρ Ελ Καντουρί δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ η παραμονή του στην Ελλάδα για ατομικές προπονήσεις έχει... φουντώσει τις μεταγραφικές φήμες.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί παραμένει στη λίστα των ελεύθερων ποδοσφαιριστών και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σχεδόν πέντε μήνες μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις με σκοπό να βρίσκεται στο κατάλληλο στάδιο ετοιμότητας. 

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο πρώην ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου να επικεντρωθεί στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο της Super League, καθώς δεν κατάφερε να κλείσει σε κάποια ομάδα του εξωτερικού. Πριν μερικές εβδομάδες, ο Ελ Καντουρί ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την Άσκολι κι έφτασε μία ανάσα από την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ωστόσο οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του αποτέλεσαν το «αγκάθι» στην υπόθεση. 

Όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πριν από λίγα λεπτά, ο Ελ Καντουρί συνεχίζει την σκληρή δουλειά στην Ελλάδα με σκοπό να μη χάσει τον ρυθμό του και με φόντο το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι.

Ο ίδιος αλλά και η οικογένειά του μας έχουν αποδείξει πολλάκις ότι λατρεύουν την Ελλάδα και είναι πολύ πιθανό τον ερχόμενο Γενάρη, ο ποδοσφαιριστής να ζυγίσει τις εγχώριες επιλογές που θα έχει.

Η λαμπρή θητεία στον ΠΑΟΚ και η ευπάθεια στους τραυματισμούς

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί υπήρξε ένας από τους παίκτες που έγραψαν ιστορία με «χρυσά» γράμματα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Δικέφαλο το καλοκαίρι του 2017, έγινε μέλος της χρυσής φουρνιάς του νταμπλ και προσέφερε κάποιες στιγμές... μαγείας στους φίλους του συλλόγου. Σε αυτήν την εξαετία, ο 33χρονος μέτρησε δέκα γκολ και 13 ασίστ σε 173 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. 

Ένας από τους λόγους που ο Μαροκινός άφησε το στίγμα του στην Τούμπα ωστόσο, ήταν η ευπάθεια στους τραυματισμούς. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα και σε χρονικά σημεία που ο σύλλογος είχε ανάγκη την παρουσία του, με αποτέλεσμα να υπάρξει η ανάλογη γκρίνια από τον κόσμο.