Ο ΠΑΟΚ πάει... τριήμερο στη Σκωτία

ΠΑΟΚ - Άιντραχτ 2-1

i

© Intime

Ο ΠΑΟΚ πάει... τριήμερο στη Σκωτία

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ πριν και μετά τον αγώνα με την Αμπερντίν για το UEFA Europa Conference League.

Με φόρα ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο ΠΑΟΚ μετά την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, ο οποίος επικράτησε με 2-0 επί του Ατρομήτου.

Ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος στο πιο μεγάλο διάστημα της αναμέτρησης, παίρνοντα μια δίκαιη και «καθαρή» νίκη. Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ έκανε «σεφτέ» με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, πετυχαίνοντας δύο τέρματα στο χθεσινό (22/10) ματς. Άξιο αναφοράς είναι πως αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Ρώσος χαφ το κατάφερε αυτό στην καριέρα του.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου δεν έχει περιθώριο ξεκούρασης, καθώς έρχεται ένα ακόμη απαιτητικό παιχνίδι για τους ομίλους του UEFA Conference League.

Οι «ασπρόμαυροι» θα δοκιμαστούν την ερχόμενη Πέμπτη 26 Οκτωβρίου στο Pittodrie Stadium για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, όπου ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει την τρίτη διαδοχική νίκη.

Φυσικά, το έργο του Δικεφάλου θα είναι δύσκολο, καθώς η Αμπερντίν είναι μια ιδιαιτέρως aggressive ομάδα ωστόσο έχει ξεκινήσει πολύ καλά στη διοργάνωση κι έχει αρκετές ελπίδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για την Σκωτία αύριο (24/10), διότι οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλουν να δώσουν την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές να προσαρμοστούν στις συνθήκες και στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Αμπερντίν. Όσον αφορά την επιστροφή της ομάδας αναμένεται την Παρασκευή.