Τάισον: «Νιώθω πως πρέπει να σας ευχαριστήσω για όλα όσα κάνετε για εμένα»

Τάισον

i

© Intime

Τάισον: «Νιώθω πως πρέπει να σας ευχαριστήσω για όλα όσα κάνετε για εμένα»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:15 - 23.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:16 - 23.10.2023

Ο Τάισον θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μέσω των social media προς τους φίλους του ΠΑΟΚ και τον σύλλογο, μετά τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο (2-0).

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε από τη διακοπή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου υποδέχτηκε τον Ατρόμητο στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League και πήρε τη νίκη (2-0) χάρη στον... κεφάτο Οζντόεφ.

Στο 43ο λεπτό, ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ρώσος μέσος με δυνατή κεφαλιά έκανε το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. 

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Οζντόεφ πέτυχε και δεύτερο γκολ, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-0.

Αξίζει να σημειωθεί πως ένας από τους «αθόρυβους» πρωταγωνιστές της χθεσινής αναμέτρησης (22/10) ήταν ο Τάισον. Ο 35χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ έτρεχε ασταμάτητα σε όλο το 90λεπτο για ακόμη μία φορά, αποδεικνύοντας έτσι πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Τάισον έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των social media, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο αλλά και τον σύλλογο για τα όσα προσφέρει σε αυτόν και την οικογένειά του.

«Νιώθω πως πρέπει να σας ευχαριστήσω για όλα όσα κάνετε για εμένα. Ευχαριστώ ΠΑΟΚ για ότι κάνεις για εμένα και την οικογένειά μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τάισον στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Χαμός σήμερα στο στούντιο του Sportal! Βερβελές και Τσιμπίδας μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ λίγες ώρες μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός που δεν τελείωσε ποτέ

Ο Κώστας Τσίλης περιγράφει όσα έζησε στην Τρίπολη και τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Αστέρα. Τσαλγατίδης και Σαββόπουλος παρεμβαίνουν από τη Θεσσαλονίκη για τις νίκες ΠΑΟΚ και Άρη αντίστοιχα.

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!