Ο ξεχωριστός πανηγυρισμός του Οζντόεφ και ο συμβολισμός για τα άρρωστα παιδιά (gallery)

Ο πανηγυρισμός του Οζντόεφ

i

© Intime

Ο ξεχωριστός πανηγυρισμός του Οζντόεφ και ο συμβολισμός για τα άρρωστα παιδιά (gallery)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:02 - 23.10.2023 / Ανανεώθηκε: 11:13 - 23.10.2023

Ο Μαγκόμεντ Οζντόεφ είχε εξηγήσει σε δηλώσεις του τον λόγο για τον οποίο πανηγυρίζει με αυτόν τον τρόπο σε κάθε του γκολ.

Ο Μαγκόμεντ Οζντόεφ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην χθεσινή αναμέτρηση (22/10) της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο (2-0) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Ρώσο μέσο.

Στο 43ο λεπτό, ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Οζντόεφ με δυνατή κεφαλιά έκανε το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες να μπαίνουν νωθρά στο παιχνίδι, αλλά τον ρυθμό τον ήλεγχε ο ΠΑΟΚ. Έτσι, στο 51ο λεπτό ο Ντεσπόντοφ σέντραρε από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Τάισον, που σούταρε αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, ωστόσο μετά την απομάκρυνση της άμυνας ο Οζντόεφ πήρε το ριμπάουντ και βρήκε δίχτυα με ένα όμορφο ψαλιδάκι για το τελικό 2-0.

Αυτά ήταν και τα πρώτα δύο γκολ του Ρώσου μέσου με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, τα οποία πανηγύρισε με τον ίδιο τρόπο. Όποιος έχει παρακολουθήσει τα highlights από την καριέρα του Οζντόεφ, σίγουρα θα έχει παρατηρήσει πως ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου πανηγυρίζει με τον ίδιο τρόπο σε κάθε γκολ.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος κάθε φορά που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνει την ίδια χαρακτηριστική κίνηση γονατίζοντας και ακουμπώντας τη γροθιά του δεξιού του χεριού, στην παλάμη του αριστερού.

Σε μία συνέντευξή του στο παρελθόν, ο 30χρονος χαφ είχε εξηγήσει τον λόγο για τον οποίον έχει επιλέξει αυτόν τον τρόπο, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει τον συμβολισμό του.

«Αυτή η χειρονομία είναι ένα μικρό δώρο προς τιμήν των παιδιών που είναι άρρωστα, που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση… για να μοιραστούμε συναισθήματα με αυτά τα παιδιά. Όλα προήλθαν από τα παιδιά μου. Όταν ήταν άρρωστοι για πολύ καιρό πέρυσι, προέκυψε μια επιθυμία στο κεφάλι μου να καταλήξω σε κάτι που θα συνδεόταν με όλα τα παιδιά», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στο παρελθόν.

Χαμός σήμερα στο στούντιο του Sportal! Βερβελές και Τσιμπίδας μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ λίγες ώρες μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός που δεν τελείωσε ποτέ

Ο Κώστας Τσίλης περιγράφει όσα έζησε στην Τρίπολη και τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Αστέρα. Τσαλγατίδης και Σαββόπουλος παρεμβαίνουν από τη Θεσσαλονίκη για τις νίκες ΠΑΟΚ και Άρη αντίστοιχα.

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!